Keystone logo
Agricultural University Of Athens

Agricultural University Of Athens

Agricultural University Of Athens

Introduktion

Agricultural University Of Athens (AUA) tilbyder bachelor- og postgraduate uddannelse og forskning inden for landbrugsvidenskab på højt niveau, og dets vision er at opnå uddannelses- og forskningsekspertise for at indtage en dynamisk position i det internationale akademiske miljø.

I overensstemmelse med sin traditionelle rolle at reagere på de græske økonomis og samfunds produktive og udviklingsmæssige behov griber AUA ind og udvikler sig i tråd med udviklingen og orienteringen af moderne uddannelse og videnskab. Desuden er den i kontinuerlig kontakt med samfundet for at fremsætte forslag og give løsninger på problemer, der opstår inden for Agri-Nutrition- sektoren.

Agricultural University Of Athens (AUA) er det tredje ældste universitet i Grækenland efter universitetet i Athen og det nationale tekniske universitet i Athen ( Metsovio ).

Det blev oprettet ved lov i 1920 (lov 1844/1920) som et uafhængigt videregående uddannelsesinstitut med universitetsstatus under navnet Athens højeste landbrugsskole (HASA).

I 1989 blev HASA omdøbt til Agricultural University Of Athens og organiseret i syv uafhængige akademiske afdelinger (præsidentdekret 377/1989), og selvom dets græske titel blev ændret i 1995 (præsidentdekret 226/1995), forblev den engelske (AUA) uændret.

I henhold til artikel 1 i AUA's interne regler, “AUA yder uddannelse på både bachelor- og postgraduate niveau, der dækker alle sektorer inden for landbrugsaktivitet. Dens uddannelsesprogrammer , der kombinerer teoretisk undervisning med laboratorieøvelser og praktisk træning, er baseret på empirisk erfaring og er tæt knyttet til problemerne og perspektiverne i det græske landbrug. AUA- programmerne sigter mod at udstyre sine kandidater til deres rolle som kompetente landbrugere / agronomer, der kan yde undervisning og støtte til landmanden, deltage i planlægningen af landets landbrugsudvikling og gennem deres forskning bidrage til løsningen af problemer inden for landbrugssektoren og forvaltning af naturressourcer til produktion af landbrugsprodukter. AUA fungerer som et centrum for grundlæggende og anvendt forskning, der sigter mod udviklingen af landbrugsvidenskab og det græske landbrugs selvtillid til gavn for landbrugsbefolkningen og det græske folk ”.

I henhold til præsidentdekret 80/2013 blev der oprettet to skoler inden for universitetet, der inkorporerede de tidligere syv afdelinger: Skolen for landbrugsproduktion, infrastruktur og miljø og Skolen for mad, bioteknologi og udvikling.

Placeringer

 • Athens

  Iera Odos,75, 118 55, Athens

  • Athens

   Iera Odos,75, 118 55, Athens

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål