Keystone logo
Academy of Information Technology

Academy of Information Technology

Academy of Information Technology

Introduktion

At vælge den rigtige uddannelse udbyder er måske den vigtigste beslutning, du nogensinde vil gøre. AIT har hands-on praktisk tilgang vil give dig indgående erfaring og en bred vifte af værktøjer til at sikre din succes i de kreative og digitale industrier.

AIT tilbyder bacheloruddannelser og diplomuddannelser, hvor man kan specialisere sig i filmproduktion, spil Design, Animation, Digital Design, Apps & Software Development og Business. Vores kurser er stærkt fokuseret på at sikre, du er "job ready 'ved at give dig hands-on og personlig læring, praktik muligheder, portfolio udvikling og industri-forbindelser.

Vores holistiske tilgang til din uddannelse betyder, at vi ikke bare producere designere eller animatorer med en færdighed, hjælper vi dig med at blive professionelle med en bred vifte af talenter, der kan tilpasse og vokse til stadigt skiftende industriens krav. Her er grunden til AIT er det bedste valg for kreative mennesker.

Vi forstår Industri Vi er hurtige til at fange og tilpasse sig stadigt skiftende tendenser til at sikre, at vores elever har en konkurrencemæssig fordel med den nyeste viden og praktiske færdigheder, der ønskes i industrien.

Personligt Experience Vores campus er intimt, så vi ved, at du ved navn og kan tilbyde stor personlig støtte. Vores små klassestørrelser betyder, at du vil lære i en afslappet og tæt sammentømret atmosfære, hvor mere individuel opmærksomhed er givet til din uddannelsesmæssige oplevelse. AIT er et godt sted at få vejledning om din karriere vej som vores lærere har din succes som deres første prioritet.

Kvalitet Kurser AIT har en fremragende ry for at tilbyde kvalitet kurser. AIT er anerkendt af den australske Computer Society og er den første videregående udbyder i Australien for at tilbyde en Bachelor of IT (Mobile Applications Development). AIT kurser giver dig mulighed for at fortsætte dine studier i graduate eller post-graduate kurser på Australiens førende universiteter.

State-of-the-Art Campus Vi har et levende læringsmiljø både i og uden for campus, der er centreret omkring kreativitet og åbne rum. Vi har en venlig og multikulturelt miljø, der gør vores studerende føler sig hjemme på campus og giver dem frihed til at udvikle deres kreative evner.

Nyeste udstyr og software Du kan mestre kunsten af ​​interaktive digitale medier med vores store udvalg af professionelle multimedie-udstyr og software såsom Australiens første Markerless Motion Capture-systemet, Unreal Development Kit (UDK), den magtfulde Autodesk Motion Builder, Autodesk Mudbox og Adobe Creative Cloud Suite.

Få praktisk Business Experience Du vil lære væsentlige projektledelse metoder, marketing færdigheder og økonomiske rammer for at sikre, at du ved, hvordan du forbereder og præsentere din portefølje af værker til markedet. AIT sigter for alle studerende at være job klar "gennem professionelle workshops og industrien networking muligheder.

En bred vifte af kompetencer AIT elever studere en bred vifte af fag og metoder inden for de digitale medier sfære. Dette betyder at du udvikler betydelige digitale færdigheder, der kan overføres på tværs af flere områder inden for de kreative industrier. AIT er en af ​​de eneste organisationer i Australien for at undervise med en markerless motion capture-system betyder, at du også vil opgradere med unikke og industri relevant erfaring.

Fast Track din uddannelse Vores fleksible kursus struktur, regelmæssige startdatoer og året rundt klasser betyder, at du kan hurtigt spore din uddannelse og færdiggøre en bachelorgrad i kun 2 år.

FEE-HELP & VET FEE-HELP Godkendt Indenlandske studerende har adgang til FEE-HELP & VET FEE-HELP godkendte kurser, så du ikke behøver at pådrage sig en upfront studieafgift og kan studere med økonomisk ro i sindet.

Veje til universitetet AIT kurser giver veje til University of Sydney, University of Wollongong, Macquarie University, University of Central Queensland og University of Technology Sydney.

Placeringer

  • Sydney

    Level 2, 7 Kelly Street, 2007, Sydney

Programmer

    Spørgsmål