Keystone logo
Africa International University

Africa International University

Africa International University

Introduktion

Velkommen til Africa International University

Africa International University er et chartret kristent universitet beliggende i Karens rolige miljø, en strategisk beliggenhed, fredfyldt og bidrager til læring. Africa International University uddanner i øjeblikket studerende inden for teologi, forretning, IKT, psykologi, sprog, samfundsudvikling, lingvistisk lederskab og uddannelse.

Universitetet har personale og studerende fra over 32 lande fra de fem kontinenter. I år dimitterede universitetet studerende fra blandt andet Liberia, Kenya, Uganda, Tanzania, USA, Madagaskar, Ghana, Nigeria, Congo DRC, Malawi, Seychellerne, Gambia, Etiopien, Eretria Sydsudan.

46629_4.JPG

Universitetet håber at uddanne flere Kristus-centrerede ledere til kirken i Afrika og videre til aktivt og positivt at deltage i at påvirke verden. Vi har designet vores programmer inden for de forskellige faglige specialiseringsområder, så vores kandidater kan overføre læringen til deres karriere. Universitetet har moderne faciliteter til at gøre dit ophold behageligt og opfindsomt. Vi har et velassorteret bibliotek med en bog og moderne lærematerialer. Universitetet har et moderne IKT Lab og døgnåben adgang til WIFI. For dem, der er villige til at være beboere på universitetet, har vi moderne servicelejligheder for at gøre dit ophold behageligt.

Undersøgelsesformer:

  • Fuld tid
  • Aftenstimer
  • Skolebaseret
  • Distance og e-læring

Optagelsen er i januar, maj, september og skoleferier for skolebaseret (april, august og december).

46626_3.JPG

Placeringer

  • Nairobi

    Africa International University., Karen, 00502, Nairobi

    Spørgsmål