Keystone logo
Al-Quds University

Al-Quds University

Al-Quds University

Introduktion

Al-Quds University , der blev grundlagt i 1984, er et palæstinensisk universitet og det eneste universitet i verden, der ligger ved en adskillelsesmur. Universitetets hovedcampus ligger i Abu Dis med yderligere fire campusser i Jerusalem, Sheikh Jarrah, Beit Hanina og Rammalh (al-Bireh). Al-Quds University tilbyder videregående uddannelser og samfundstjenester inden for Jerusalem-området samt de omkringliggende byer, landsbyer og flygtningelejre på Vestbredden.

Med over 13.000 studerende når Al-Quds University bredt med medlemmer fra hele Vestbredden, herunder fra distrikterne Bethlehem, Hebron, Jenin, Jericho, Nablus, Ramallah, Tulkarem og Qalqilia. Med femten akademiske fakulteter, herunder kunst, medicin, tandpleje, jura, koran og islamiske studier og teknik, har Al-Quds University enorm akademisk mangfoldighed og tilbyder noget for enhver smag.

Al-Quds University er et knudepunkt for kreativitet og tilbyder et pulserende læringsmiljø ved at tilskynde til udveksling af ideer og ytringsfrihed samt førende innovativ forskning. Dette muliggør den højeste uddannelsesstandard for vores studerende såvel som at tilskynde dem til at være aktive engagerede borgere, der er åbne og samarbejdsvillige, såvel som velinformerede og interesserede i verdens kulturer.

For at forblive i spidsen for den akademiske verden har Al-Quds University internationale partnerskaber med amerikanske og europæiske universiteter. Det er også tilknyttet over 30 institutter og beskæftiger sig med innovativ forskning rundt om i verden.

Placeringer

  • Abu Dis

    Abu Dis, Palæstina

    Programmer

    Spørgsmål