Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Introduktion

Al Rayyan International University College (ARIU) er en efterfølger af det første private universitet i staten Qatar, som åbnede i september 2000 og i mere end 20 år har specialiseret sig i at levere forretningsrelaterede grader med fokus på turisme, gæstfrihed og internationale erhvervsstudier . I denne periode opererede universitetet i regi af Al Rayyan International Education (ARIE) og NHL Stenden University of Applied Sciences i Holland.

Fra september 2021 åbner institutionen et nyt spændende kapitel i sin eksistens og indgår et strategisk partnerskab med University of Derby i Storbritannien.

Gennem dette partnerskab vil ARIU tilbyde UK-akkrediterede bachelor- og postgraduate grader, international hospitality management, international turisme management og international business management.

ARIU i partnerskab med University of Derby vil fortsætte sin arv som en højere uddannelsesinstitution af ekspertise og en førende udbyder af uddannelse på universitetsniveau i Qatar, GCC-regionen og internationalt. ARIU er meget godt placeret til at give eleverne gode muligheder for læring og karriereudvikling. Dens placering i den pulserende by Doha og GCC-regionen er afgørende for institutionens identitet og succes som skole.

Hvorfor vælge ARIU

På Al Rayyan International University College (ARIU) i samarbejde med University of Derby vil du være velkommen i et behageligt, relativt lille miljø med en venlig og familieagtig atmosfære, et sted hvor du kan føle dig hjemme fra første øjeblik . ARIU tilbyder i samarbejde med University of Derby fireårige bacheloruddannelser i International Hospitality Management, International Tourism Management og International Business Management.

Det unikke uddannelseskoncept giver dig muligheden for at tilegne dig et sæt færdigheder, der vil adskille dig fra andre på området. Porteføljen af bachelorgrader, der tilbydes på Al Rayyan International University College (ARIU), sigter mod at levere videregående uddannelser, der vil udstyre sine alumner med færdigheder inden for service og international virksomhedsledelse for at blive kompetente innovative ledere og førende iværksættere. De professionelle grader er udviklet og designet omkring virkelige forretningssituationer og kombineres med blandingen af teori og praksis, hvilket gør vores kandidater særligt ansættelige umiddelbart efter endt uddannelse. De programmer og grader, som vi tilbyder, er de samme som dem, der leveres på University of Derby i Storbritannien, og alle kandidater modtager en internationalt anerkendt britisk akkrediteret grad fra University of Derby efter eksamen.

Vi forstår, at de studerende er lige så vigtige for os, som universitetet er for de studerende. Derfor er vi forpligtet til at tilbyde en studerende-centreret tilgang til uddannelse og samtidig være udstyret med forskellige faciliteter, så du fuldt ud kan nyde og drage fordel af dine studier.

ARIU har i samarbejde med University of Derby en meget stærk elevcentreret tilgang til ‎læring og uddannelse‎. Missionen for vores programmer er at forberede de studerende til deres fremtidige ledelsesfunktioner i internationale sammenhænge. Det repræsenterer en fleksibel og bredt baseret professionel uddannelse for kandidaterne, der skal bydes velkommen over hele verden inden for alle sektorer af tjenester og service management. En uddannelse fra University of Derby åbner døre til en spændende fremtid med varierede karrieremuligheder og muligheder. Vores studerende er godt rustet til at begynde at arbejde i den virkelige verden umiddelbart efter endt uddannelse. Vi har succesrige alumner i en række brancher, herunder bank og finans, gæstfrihed og turisme, detailhandel, marketing og reklame, sport, rådgivning og international handel.

Indlæggelser

Placeringer

  • Doha

    Doha, State of Qatar Stenden Qatar University of Applied Sciences Al-Jeleait Street Bin Omran P.O. Box 36037, , Doha

    Spørgsmål