Keystone logo
Ala-Edge

Ala-Edge

Ala-Edge

Introduktion

Om os

American Learning Advant-edge ( Ala-Edge ) er et uddannelsesservice selskab baseret i Toledo, Ohio. Virksomheden startede som serviceudbyder af standardiserede test forberedelse træning og akademisk vejledning. Hovedmålmarkedet var internationale studerende, der havde brug for at opnå high scores i engelsk færdigheds- eller placeringstest.

Ala-Edge forpligtede sig til kraftigt at give eleverne en solid uddannelse og professionel træningstjeneste. Vi er ikke kun forpligtet til at garantere service excellence, men vi trives også med at guide de studerende igennem for at nå deres relevante mål. For at opnå dette har vi håndplukket et højkvalitets team af kvalificerede undervisere og vejledere, som ikke kun har erhvervet forskellige færdigheder, men som også udøver lidenskab for at videregive viden for at overgå forventningerne fra vores tjenester.

Vores slogan er "Vores avancerede service Advant-edge til din fremtidige fordel!" .

80111_pexels-photo-207569.jpeg

Mission

Vores mission er at give eleverne en unik oplevelse og overskride deres forventninger med et fokuseret kvalitetsserviceudbud og -kvalitet. Vi er altid der for at tjene de behov hos vores studerende, der har brug for fremskridt på engelsk til deres faglige, faglige og personlige behov. Vi stræber efter at levere undervisning i høj kvalitet og er forpligtet til at skabe et positivt læringsmiljø. Derfor fremmer vi de fire nøgleværdier: Excellence, Diversity, Professionalism og Consistency. Vi tilbyder også moderne undervisning, effektive vurderingsværktøjer og kvalificerede undervisere / instruktører for at sikre, at vores studerende opfylder deres uddannelsesmål.

80112_pexels-photo-745045.jpeg

Nøgletjenester

Intensiv engelsk sprogundervisning: Vi forvalter professionelt Intensive Language Learning Program (ILP) på Davis College. ILP er et intensivt engelsksprogligt eksamensbevis godkendt af Statskirkens Karrierekollegier

Standardiseret prøveforberedelse: Vi tilbyder testforberedelseskurser for TOEFL, IELTS, MELAB, PTE og andre engelske færdighedsprøver. Vores øvrige tilbud spænder fra forberedelseskurser for at afslutte optagelsesprøver, som GMAT, GRE og LSAT. Vi tilbyder fuld tid, deltid og on-demand kurser for at imødekomme elevernes læringsbehov og hjælpe dem med at nå deres akademiske behov.

Summer EduFun: For at forbedre engelsksprogskompetencen og IELTS / TOEFL testen tager evner i sommerferien, mens du har det sjovt, så kom du til det rette sted, hvor uddannelse

Placeringer

 • Toledo

  Columbus, Ohio, 43210, Toledo

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål