MASTER OF SCIENCE IN FOOD SCIENCE
Alabama A&M University College of Agricultural, Life and Natural Sciences
Nøgleinformation
Campus placering
Huntsville, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduktion
Afdelingen tilbyder kandidatuddannelser, der fører til en MS-grad i fødevarevidenskab. Studerende anvender en grundlæggende forståelse af biologiske, kemiske, fysiske og adfærdsmæssige videnskaber til behandling, konservering, kvalitetsvurdering, ernæring og sundhedsaspekter og anvendelse af fødevarer. Vores forsknings- og uddannelsesprogrammer integrerer disciplinerne kemi, mikrobiologi, bioteknologi, forarbejdning, teknik, toksikologi, sensorisk videnskab, produktudvikling, dyresundhed, biokemi og ernæring for at forberede kvalificerede kandidater til madrelaterede karrierer i industrien, regeringen og den akademiske verden . Kandidatuddannelserne i fødevarevidenskab giver de studerende en dybere forståelse og videnbase for de forskellige områder af feltet og giver også de studerende mulighed for at udføre praktisk forskning; en væsentlig del af denne anvendte videnskab. Studerende lærer teori i klasseværelset og anvender den viden, der er opnået i laboratorieindstillinger. Studerende, der tjener en MS i fødevarevidenskab, vil være grundigt forberedt på at begynde at arbejde inden for ethvert område inden for fødevarevidenskab, herunder ernærings- / fødevarebiokemi, fødevareteknik / -forarbejdning, fødevarekemi, fødevaretoksikologi, fødevarebioteknologi, fødevaremikrobiologi / sikkerhed, dyresundhed og Sensorisk videnskab.