Keystone logo
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Introduktion

Harold Lloyd Murphy Graduate School

Din beslutning om at fortsætte din uddannelse er et testamente for dit ønske om at få en direkte indvirkning på denne verden. Og om du vil lære morgendagens ledere, arbejde mod en kur mod sygdom eller blive et sandt agent for politisk forandring, er ASU forpligtet til at give dig fakultetet, ressourcerne og verdensklasseuddannelsen, du skal lykkes.

Nu er det tid til at finde din fremtid i forskning, rehabilitering, rådgivning, uddannelse eller politik med en avanceret kandidat eller ph.d.-grad fra Graduate School ved Alabama State University.

Visionen for Graduate Education

Visionen til kandidatuddannelsen er som følger: Fremme af et synergistisk miljø til støtte for en transformationel og verdensklasset kandidatuddannelse på Alabama State University.

Harold Lloyd Murphy Graduate School Mission

Murphy Graduate School's grundlæggende mission er at (1) give ledelse til universitetets doktorgrad, uddannelsesspecialist, kandidat- og certifikatniveau, post-bacheloruddannelser; (2) tjene som campus-bred fortaler for fremme af kandidatuddannelse; Og (3) give tilsyn med standarder for ekspertise, retfærdighed og retfærdighed i alle kandidatuddannelser.

Alabama State University er et student-centreret, plejende, omfattende og forskelligt offentligt historisk sort universitet, der er forpligtet til at opnå ekspertise inden for undervisning, forskning og offentlig service. Universitetet opfylder sin mission ved at fremme kritisk tanke, kunstnerisk kreativitet, faglig kompetence og ansvarlig medborgerskab i sine studerende; Ved at tilføje til kendskabet til at forbedre livskvaliteten gennem forskning og opdagelse; Og ved at hjælpe med at fremme staten og nationen gennem tankevækkende offentlig service. Universitetet tilbyder bacheloruddannelser gennem ph.d.-grader, et videnskabeligt og kreativt fakultet, state-of-the-art faciliteter og en levende atmosfære, hvor alle medlemmer af campus-samfundet kan arbejde og lære i hyggelige og givende omgivelser. I overensstemmelse med sin forsikring om, at race, køn eller økonomisk status hæmmer intelligens, kreativitet eller præstation, tilbyder ASU en bro til succes for dem, der forpligter sig til at forfølge byggestenene om udvikling, fokus, vedholdenhed og belønning.

Placeringer

  • Montgomery

    915 S Jackson St Montgomery, AL 36104 USA, 36104, Montgomery

    Spørgsmål