Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Albany Law School

Albany Law School

Albany Law School

Introduktion

Østvendt

Vores mission

Albany Law School uddanner og giver morgendagens ledere i advokatpraksis, erhvervslivet, den offentlige interesse, og regeringen. Vi forbinder klasseværelset til erhvervet, regeringen og samfundet gennem erfarne læring, engageret stipendium, og et robust netværk af alumner og tilhængere. Læring på Albany Law School er et joint venture mellem studerende og videnskabelige medarbejdere, støttet af personale, administratorer, alumner, og bestyrelsen. Vores studerende udvikler en sofistikeret forståelse af juridisk politik og doktrin, en bred vifte af faglige kompetencer, og et dybt engagement i retfærdighed og etiske værdier.

Vores vision

Albany Law School er anerkendt som et student-centreret læringsfællesskab, der giver et stramt og innovativt program for juridisk uddannelse, der responderer på skiftende behov og muligheder. Loven Skolen tilbyder Opportunity Pathways, der tiltrækker studerende med en bred vifte af interesser og baggrunde og forbereder kandidater til ekstraordinære karriere i jura, handel, offentlig interesse og regeringen. Anført af fakultetets forskere og lærere forpligtet til at fremme lov og ret, vil de studerende udvikle færdigheder, viden og professionelle værdier til at bidrage til og bly i et globalt samfund. Som kandidater de vil slutte sig til en blomstrende alumni community dedikeret til succes for loven skole, sine studerende, og dens mission.


albanylaw02

Planen: Opportunity Pathways

Opportunity Pathways er en afgørende funktion for Albany Law School. På baggrund af vores placering, uafhængighed og samfund skabte vi mulighedsstier for at inspirere, støtte og give retning til vores studerende, da de udforsker og forfølge substantielle områder, der er identificeret gennem markedsundersøgelser som modne med karrieremuligheder. Disse baner omfatter erhvervs-, skatte- og finansmarkeder; Borgerlig og kriminel advokat Regering, politik og offentlig service sundhed; Innovation og iværksætteri Og almen interesse. Mulighedskanaler formularer vores uddannelses- og mentorprogrammer, hjælper os med at identificere strategiske partnerskaber og kulminere i faglige veje, der forbinder elever med arbejdsgivere og livslang mentorer.

Opportunity Pathways definere områder af forskel og give retning for ansøgere, studerende og dimittender.

Mulighed Veje er:

 • Forretning, Skat og finansielle markeder;
 • Civil- og strafferetlige Advocacy;
 • Regering, Politik og Public Service;
 • Sundhed;
 • Innovation og iværksætteri;
 • og Public Interest Law.

Opportunity Pathways informerer uddannelses- og mentorprogrammer og kulminerer i faglige veje, der forbinder elever med arbejdsgivere og livslang mentorer.

Professionel udvikling af elever er kernen i hver mulighedsstad. Efter at have rekrutteret elever med baggrunde, der er velegnede til succes på vejen, giver lovskolen eleverne en rig pensum, kliniske og feltplaceringsmuligheder, fakultetets rådgivere, alumni mentorer, peeraffinancegrupper og faglig udviklingstræning i overensstemmelse med hver mulighedssti. Vores klinik og Justice Center, regeringen Law Center, Institut for forordning Financial Market, Center for Excellence i lov Undervisning, og vores omfattende netværk af Alumni og tilhængere alle vil bidrage til faglig udvikling og muligheder hver Albany Law School elev. Hver vej omfatter en række substantielle juridiske spor eller koncentrationer, som vil være tilgængelige for alle studerende. For eksempel kan en studerende tage kurser i international ret og samtidig føre nogen af ​​Pathways.

Et mål for en lov skolens succes er dens evne til at placere eleverne i deres valgte områder efter endt uddannelse. Albany Law School er forpligtet til at bruge sine Opportunity Veje til at optimere vores kandidater konkurrencemæssige fordel og forberedelse til at opnå beskæftigelse i deres valgte områder. Vi vil arbejde med alle studerende til at maksimere muligheden for ønskelig karriere placering og professionel og personlig succes.

De Pathways identificeret i denne plan er ikke fast eller statisk. De Pathways vil blive vurderet årligt, og ændres eller erstattes efter behov, for at sikre, at de leverer vores studerende med den mest stringent og effektiv akademisk program, og lægger vores kandidater i den bedste position til at lykkes efter jurastudiet i lyset af de nuværende realiteter af erhvervet og arbejdsmarkedet.

Placeringer

 • Albany

  80 New Scotland Avenue, 12208-3494, Albany

  Spørgsmål