Keystone logo
Albany State University

Albany State University

Albany State University

Introduktion

Albany State University vil være et verdensklasse omfattende universitet og en stærk katalysator for den økonomiske vækst og udvikling af Sydvest Georgien. ASU vil blive anerkendt for sin innovative og kreative levering af fremragende uddannelsesprogrammer, bredbaseret samfunds engagement og offentlig service og kreativt stipendium og anvendt forskning, som alle beriger livet for de forskellige valgkredse, der serveres af universitetet.

Albany State University , en stolt medlem institution af University System of Georgia, hæver sin samfund og region ved at tilbyde en bred vifte af kandidater, baccalaureate, associerede og certifikat programmer på sine vigtigste campus i Albany samt på strategisk placerede filialer og online. Forpligtet til excellence i undervisning og læring forbereder universitetet studerende til at være effektive bidragsydere til et globalt forskelligartet samfund, hvor viden og teknologi skaber muligheder for personlig og professionel succes. ASU respekterer og bygger på sine institutionelle forgængers historiske rødder med sit engagement i adgang og en stærk liberal kunstarv, der respekterer mangfoldighed i alle dets former og giver alle studerende det fundament, de har brug for for at lykkes. Gennem kreativt stipendium, forskning og offentlig service danner universitetets fakultet, personale, studerende og administratorer strategiske alliancer internt og eksternt for at fremme samfundsmæssig og økonomisk udvikling, hvilket resulterer i en forbedret livskvalitet for borgerne i sydvest georgien og videre.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Albany

    College Drive,504, 31705, Albany

Spørgsmål