Keystone logo
Albany State University Master i strafferet
Albany State University

Master i strafferet

Albany, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

USD 189 / per credit *

Fjernundervisning

* pr. kredit time (in-state). 755 pr. Kredit time (Out-of-State).

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Oversigt

Criminal Justice Degree Programmet er designet til studerende, der er interesseret i at udforske og forfølge emner relateret til kriminel og social retfærdighed. Studerende, der tilmelder sig vores program, ønsker typisk at forfølge kriminelle retlige karrieremuligheder. På Albany State er vi fast besluttet på at sikre et stramt program, der er baseret på teoretiske fundamenter, praktisk anvendelse, samfundsindsats og forskning. Vores mål er at sikre, at vores elever udvikler analytiske, problemløsende og intellektuelle evner, der kan anvendes på den globale markedsplads. Vores kriminelle rettighedsfakultet medlemmer er fokuseret på og forpligtet til at sikre, at eleverne er udsat for kulturelle nutidige og historiske disciplin begreber og spørgsmål. Desuden forventer vi og forventer, at vores elever vil være villige til at deltage i stipendium og forlade os parat til at fremme området for strafferet.

Ansættelses muligheder

Studerende, der forfølger kriminel retfærdighed ved Albany State University vil have en række karrieremuligheder efter eksamen. Eksponering for mange af disse muligheder vil finde sted før eksamen, ved placering i en af ​​vores praktiske praktikophold. Mange kriminelle retlige arbejdspladser tilbyder i øjeblikket incitamenter til personer, der har en strafferetlig grad ved beskæftigelse. Med en strafferetlig grad vil eleverne have mulighed for at forfølge lokale, statslige og føderale job. Job hos Federal Bureau of Investigation, US Marshall's Service, Indvandring, Internal Revenue, Department of Natural Resources, US Post Office og Department of Juvenile Justice er blot nogle af de muligheder, der ligger inden for vores kandidaternes rækkevidde.

Hvordan man ansøger

Mens der er en formel ansøgningsproces, der starter med adgangskontoret her på campus, opfordrer vi dig til at ringe til vores afdeling eller stoppe for et besøg. Vores kriminelle retfærdighed fakultet ville være glade for at bruge lidt tid med dig og dele med dig det potentiale, du kan realisere med vores hjælp.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master of Science i strafferetspleje
    • Online USA
  • Master of Arts i kriminologi og strafferetspleje
    • Arlington, USA
  • Master of Science i retfærdighed, jura & Kriminologi
    • Washington, USA