Keystone logo
Albertus Magnus College

Albertus Magnus College

Albertus Magnus College

Introduktion

Albertus Magnus College 's mission er at give mænd og kvinder en uddannelse, der fremmer søgen efter sandhed i alle dens dimensioner og er praktisk i anvendelsen. Albertus Magnus College blev grundlagt af de Dominikanske Albertus Magnus College og er tro mod sin katolske arv og den jødisk-kristne tradition og er fortsat dedikeret til at give en mulighed for læring, der svarer til de studerendes og samfundets akademiske behov og etiske udfordringer.

Albertus Magnus College 's mission stammer fra den Dominikanske Ordenes intellektuelle tradition, hvis essentielle karisme er søgen efter sandheden (Veritas). Som en afspejling af dedikationen og forpligtelsen til at servicere vores grundlægger og sponsor påtager vi os hos Albertus ansvaret for opfyldelsen af vores service som et akademisk samfund.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • New Haven

    Prospect Street,700, 06511, New Haven

    Spørgsmål