Keystone logo
© Carrianna Field
Escuela Albufera

Escuela Albufera

Escuela Albufera

Introduktion

Beliggende på L'Albufera National Park, vores akademi er en stor chance for at lære spansk i Spanien. Naturen er hele vejen rundt, og man kan nyde opholder sig på vores luksus træ lavet bungalows, i harmoni med miljøet. Ikke alene tilbyder vi spanskundervisning, men også vi tilbyder en uforlignelig ferie, for at lære, have det sjovt og for at blive involveret med folk fra andre lande og kultur.

Kultur udveksling punkt i Valencia er her!

Albufera School tilbyder dig også forskellige fritidsaktiviteter såsom vandreture, paella madlavningskursus, cykel leje, salsa dans klasser og byrundture. Eller hvis du foretrækker det, kan du bare ligge ned i solen og nyde en frisk sangria samtidig have en dukkert i vores varme strande, eller du kan slappe af efter en god siesta i vores privat swimmingpool under en palme.

Alle disse funktioner gør Albufera Skole ikke bare en sprogskole, men en ideel skæbne at tilbringe din ferie og nyde og opdage lidt mere om Valencia og Spanien.

Vores skole er beliggende i en vidunderlig natur, L'Albufera National Park, i El Saler.

El Saler er et distrikt i Valencia, kun 5 km væk fra byen. Det er et område med en stor naturarv, og det perfekte sted at opleve både den kosmopolitiske og det traditionelle, sider af Valencia og dykke ned i rødderne af denne smukke kultur.

Boform:

Placeringer

 • Valencia

  Carrera Del Riu 556 El Saler, 46012, Valencia

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål