Keystone logo
Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Introduktion

Alexander College har en mangeårig historie med uddannelsesmæssig ekspertise, og dette skyldes ikke i mindre grad vores etablerede britiske forbindelser og samarbejde med akkrediterede britiske universiteter og tildelende organer. I årenes løb har vi etableret en række tætte bånd, og ud over vores egne anerkendte programmer tilbyder vi i øjeblikket britiske bachelor- og postgraduate-grader i samarbejde med Canterbury Christ Church University (CCCU).

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Ræve / Pexels

At beslutte at studere til en grad er ikke et let valg; det kræver et stort engagement og engagement for at få succes. Hos Alexander forstår vi dette og stræber efter at gøre din tid med os til en fornøjelig, givende og værdifuld oplevelse.

Vi tilskynder til høflighed, hensyn og teamwork, værdsætter akademisk frihed, søger lige muligheder og sørger for studerende med specifikke behov. Vi værdsætter studerendes engagement i beslutningsprocessen på alle studieniveauer, og vi støtter og guider de studerende til at få mest muligt ud af de mulige læringsmuligheder og arbejde sammen for at forbedre kvaliteten af miljøet.

Vores erfarne undervisere, akademiske eksperter og professionelt supportpersonale er forpligtet til at give dig en pædagogisk oplevelse, der vil øge din uafhængighed, opbygge dine overførbare færdigheder og udvikle din kritiske tankegang. Gennem innovative læringsmetoder vil du blive opmuntret til at styrke din evne til at arbejde og lære uafhængigt for at omsætte dit fagkendskab til praksis. Buro Millennial / Pexels

127373_pexels-photo-1438072.jpeg

Der er visse karakteristika, som alle på Alexander College deler. Vores kandidater er akademisk-minded, forsker-dygtige, praksis-informeret, innovative, etiske og globalt opmærksomme. De er ambitiøse, motiverede og klar til arbejde og / eller videre studier. Dette er blot nogle af de karakteristiske træk, der gør vores kandidater til et indlysende valg af beskæftigelse.

Collegeuddannelse og en universitetsgrad kan transformere dit liv og undervejs vil det give dig mulighed for at tage risici, udfordre dig selv, udvikle selvstændig tænkning, opnå dine ambitioner og opbygge venskaber, der vil vare livet ud.

Vi håber snart at høre fra dig! Fauxels / Pexels

126794_pexels-photo-3184291.jpeg

Placeringer

  • Larnaca

    2 Artas Street, Aradippou, 7102, Larnaca

    Spørgsmål