Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Allen University

Allen University

Allen University

Introduktion

Oprettet ud af African Methodist Episcopal (AME) KirkeØnske om at uddanne nyligt frigivne slaver, Allen University blev grundlagt i 1870 som et privat, Christian, Liberal Arts, Historisk Black College og University (HBCU).

dtyka

Allen University er opkaldt efter Richard Allen, Grundlæggeren af ​​den AME Kirke. Allen University, Er anerkendt som det første universitet i South Carolina grundlagt af Afroamerikanere for uddannelse af afroamerikanere, Er også det første universitet opkaldt efter en afro amerikaner. Mens det oprindelige fokus på Allen University var uddannelse ministre og lærere har universitetet gennem årene vokset til at træne og udstyre kandidater i andre fagområder. Universitetet er forpligtet til at levere den højeste kvalitet af undervisning til sine elever.

Dedikeret til Student Achievement

I dag, Allen University er vokset til at tilbyde 21 koncentrationer i otte akademiske majors, herunder matematik og naturvidenskab, humaniora, business administration, religion, og samfundsvidenskab. Hvert medlem af vores undervisning fakultet har en kandidatgrad, Med mange indeholdende Ph.d.'er. Studerende på Allen University nyde en stram sammentømret lærende samfund med en dedikeret fakultet og adgang til den virkelige verden erfaringer. Når du trin foden på campus, du bliver en del af Allen familien.

Placeringer

  • Columbia

    1530 Harden Street Columbia, SC , 29204, Columbia

Spørgsmål