Keystone logo
© Carrianna Field
Allwomen

Allwomen

Allwomen

Introduktion

Vi mener, at enhver baggrund er den rigtige baggrund for at blive en kvinde inden for teknologi. Derfor designer vi vores programmer, så du kan gå fra 0 til 100, og vi tilbyder vejledning og assistance fra start til slut. Fordi din fortid ikke burde være en hindring i din fremtidige karriere!

Gennem vores programmer lærer vi dig, hvordan du bliver datavidenskabsmand, produktchef eller UX-designer baseret på dine ambitioner. Hver klasse er tilpasset vores studerendes egne interesser og er inspireret af at finde løsninger på virkelige problemer. Dette kulminerer i en mulighed for at opbygge dit eget projekt drevet af dine personlige lidenskaber.

I øjeblikket mangler kvinder sikre og positive miljøer, hvor hver person er velkommen til at lære af (og med) hinanden. Derfor besluttede vi at oprette et akademi, der giver dette rum specifikt til kvinder. Men vi elsker stadig vores allierede, som er velkomne til at deltage i vores begivenheder og specielle lejligheder!

Vores programmer er designet og undervist af professionelle kvindelige tekniske eksperter, som forbereder dig til at mestre de færdigheder, du har brug for for at få succes i din teknologiske karriere. Fremtiden for teknologi har brug for flere kvinder - og vi er her for at få det til at ske.

Placeringer

 • Barcelona

  Av. de Francesc Cambó, 17, 08003, Barcelona

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål