Keystone logo
Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Introduktion

Kort information om den pædagogiske organisation:

Pædagogiske Universitet giver uddannelsessystem af byen og kanten af specialister i forskellige profiler, ved at uddanne lærere, pædagoger, psykologer, talepædagoger, lærere ekstra uddannelse. Derudover akkumulerer AltGPU den potentielle udvikling i regionen og udgør kanten af lærere i skoler, der er designet til at fremme det kulturelle og uddannelsesmæssige fundament i samfundet, til at uddanne og uddanne fremtidige ingeniører, læger, kulturarbejdere .

Nu studerer mere end seks tusind studerende på AltSPU . Faglig uddannelse på universitetet er udført i overensstemmelse med de pædagogiske programmer bacheloruddannelse. AltGPU regelmæssigt åbne nye specialiteter, der opfylder kravene i de tider og samfund: "Tilrettelæggelse af arbejdet med unge", "Physical Culture" (coach), "russiske sprog og litteratur i arbejdet med børn med handicap" og andre. Den Pædagogiske Universitet er en af de få universiteter i regionen, hvor antallet af budget-finansierede steder ikke blot forbliver på et stabilt niveau, men også stiger, hvilket naturligvis tiltrækker ansøgere.

Sammen med undervisning områder gennemføres humanitære programmer, sociale cykler, inden for økonomi og management, kunst og kultur, service, datalogi og computer engineering.

I AltGPU er to afhandling råd: afhandling råd på speciale «Almindelige pædagogik, historie pædagogik og uddannelse (pædagogiske videnskaber)", 'teori og metode Professional Education (pædagogiske videnskaber)' og bestyrelsen 'germanske sprog', som er den eneste af sin art i det område Sibiriske og fjernøstlige føderale distrikter .

Placeringer

  • Barnaul

    Ulitsa Molodezhnaya,55, 656031, Barnaul

    Spørgsmål