Keystone logo
Alverno College JoAnn McGrath School of Nursing and Health Professions

Alverno College JoAnn McGrath School of Nursing and Health Professions

Alverno College JoAnn McGrath School of Nursing and Health Professions

Introduktion

JoAnn McGrath School of Nursing and Health Professions (SON) kræver, at studerende gennemfører et praksisbaseret undersøgelsesprojekt (PBIP) i uddannelsesmæssige og / eller kliniske omgivelser for delvis at opfylde kravene til eksamen fra Master of Science in Nursing (MSN) program. Siden Kom godt i gang for studerende forskere beskriver vigtige krav til udfyldelse af de relevante formularer, hvis PBIP er bestemt for at have en forskningskomponent.

SON-kandidatstuderende arbejder under tilsyn af deres fakultetsstenstenor i udviklingen af deres forslag, som generelt vil involvere aktiviteter, der sandsynligvis ikke vil være forskning. Under udviklingen vil fakultetets mentor for evalueringen evaluere forslaget til en forskningskomponent ved hjælp af SON-RRC Bestemmelse af Checklist for Research Screening (SON Screening Checklist).

Hvis det er bestemt, at forslaget har en forskningskomponent, udfylder kandidatstuderende de relevante formularer på siden Kom godt i gang for studerendes forskere. Både PBIP-forslaget og den studerendes udfyldte IRB-formularer vil blive uafhængigt gennemgået af SON-RRC-formanden.

Placeringer

 • Milwaukee

  South 43rd Street,3400, 53234, Milwaukee

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål