Keystone logo
AMA Education System

AMA Education System

AMA Education System

Introduktion

BAGGRUND AMA Education System (AMAES) er den største pædagogiske netværk i Asien og et medlem af AMA Group of Companies. Det er det selskab, der administrerer og driver følgende skoler i Filippinerne:

AMA University AMA Colleges ABE International Business College (ABE) ACLC College AMA Computer Learning Center (ACLC) St. Augustine School of Nursing (SASN) Delta Air International Aviation Academy (DAIAA) Southern Luzon College Sta. Veronica College AMA Basic Education (tidligere St. Augustine International School) AMA School of Medicine (AMASOM)

AMA College og AMA UNIVERSITY I 1980, ambassadør Amable R. Aguiluz V, også kendt som Faderen til Computer Uddannelse i Filippinerne, så efterspørgslen efter fuldt uddannet computer fagfolk; Men i løbet af denne tid, ingen institution i Filippinerne tilbudt professionel computer uddannelse. At kende konsekvenserne af teknologi i branchen, og hvordan det vil drive udviklingen, ambassadør Aguiluz reageret på efterspørgslen og besluttede at sætte en skole, der vil tilbyde computer uddannelse; dermed blev AMA Institute of Computer Studies grundlagt og i sidste ende førte til oprettelsen af ​​AMA Computer College, som var den første til at tilbyde kurser i datalogi og Computer Engineering.

Bortset fra at være den første til at tilbyde IT-kurser i Filippinerne, var AMA College også den første til at:

Offer E-learning Giv en er at en elev-til-computer-forhold Tilbyd Mekatronik Modtag ISO 9001 certificering blandt alle skoler i Filippinerne Bliv Microsoft Premiere Education Partner Bliv en eksklusiv træningspartner af Avaya Filial ud til vigtige byer og kommuner i Filippinerne Udvikle en universitetsby i Filippinerne sammenlignes med Harvard, MIT og andre lignende institutioner

Som tiden går, fortsatte AMA College for at forbedre og endda udvidet anvendelsesområdet ved at tilbyde kurser relateret til handel og finans, kunst og videnskab og teknik, som førte til dens højde til AMA University, efter tildelingen på universitetsniveau af den filippinske regerings Kommissionen om videregående uddannelse (Ched) den 20. august 2002.

I dag, bortset fra dens vigtigste campus (AMA University) placeret i Project 8, Quezon City, er der 41 AMA Colleges placeret i forskellige dele af landet, der tilbyder bachelorgrad, tech voc, korte kurser og postgraduate uddannelser.

AMA UDDANNELSESSYSTEM Et par år efter AMA College blev grundlagt, ambassadør Aguiluz besluttet at starte en ny affære ved at oprette nye skoler, der vil specialisere sig i særlige områder såsom business, tekniske it-færdigheder, sundhedspleje og gæstfrihed. Det blev til sidst indså, da han etablerede AMA Computer Learning Center, ACLC College, ABE International Business College og St. Augustine School of Nursing. For effektivt at håndtere AMA College og sin søster skoler, AMA Educational Systems Holdings, Inc. blev etableret, som nu er det selskab, der administrerer uddannelse virksomhed AMA Group of Companies.

Nye medlemmer af AMA UDDANNELSESSYSTEM Alliancefri til sit ry for at være den største pædagogiske netværk i Asien, AMAES nylig erhvervet følgende skoler for at styrke organisationens omdømme og opfylde sit mål om at levere uddannelse af høj kvalitet for alle:

Delta Air International Aviation Academy Southern Luzon College Sta. Veronica College Norwegian Maritime Academy

internationale operationer

AMAES fortsætter med at udvide sin rækkevidde og øge sin globale fodaftryk ved at oprette skoler, ikke kun i Filippinerne, men også i andre lande. Her er de skoler under AMAES, der allerede opererer i andre lande til dato:

AMA International University Bahrain AMA International Training Institute Bahrain AMA International Training Institute Oman ACLC Macau ACLC Hongkong Al Fawz International School

Placeringer

  • Manila

    Corporate Office AMA Building 2 59 Panay Avenue Quezon City, , Manila

Spørgsmål