Keystone logo
Amazonas State University | Universidade Do Estado Do Amazonas

Amazonas State University | Universidade Do Estado Do Amazonas

Amazonas State University | Universidade Do Estado Do Amazonas

Introduktion

State University of Amazonas (UEA) er et offentligt universitet, autonomt i sin uddannelsespolitik, hvis mission er at fremme uddannelse, udvikle videnskabelig viden, især om Amazonas, sammen med de etiske værdier, der er i stand til at integrere mennesket i samfundet og forbedre kvaliteten af ​​de menneskelige ressourcer, der findes i den region, hvor den opererer.

Akademiske aktiviteter startede den 3. august 2001, og den 30. juni 2005 blev den første klasse uddannet med 7.150 studerende fra Normal Superior-kurset i læreruddannelsesprogrammet (Proforma) - et projekt, der vandt Millennium Goals-prisen og blev udnævnt af De Forenede Nationers Organisation for Uddannelse, Videnskab og Kultur (Unesco) som model, der skal følges af andre lande.

UEA har mere end 25.000 studerende, der regelmæssigt tilmelder sig bachelor- og kandidatkurser. Det er det største multicampusuniversitet i landet, det vil sige det er den brasilianske videregående uddannelsesinstitution med det største antal enheder, der udgør dens sammensætning. I dens struktur er fem akademiske enheder i hovedstaden (videregående skoler); seks centre for videregående studier og 13 centre for videregående uddannelse i det indre af staten.

Ud over bacheloruddannelser, disse er bachelor-, bachelor- og teknologiske kurser, koncentrerer universitetet også bestræbelserne på at udvide udbuddet af postgraduate kurser inden for de mest forskelligartede forskningsområder. I øjeblikket har institutionen 286 kurser, hvoraf 64 er regelmæssige og 22 specialtilbud, der tælles af tilbuddets kommune, og 68 kurser tælles med nomenklaturer. UEA tilbyder også 64 Lato Sensu kandidatkurser (specialisering), 15 kandidat- og fem doktorgradskurser (Stricto Sensu), ud over otte Minter- og Dinter-kurser (interinstitutionelle kandidatuddannelser og doktorgradsprogrammer.

Inden for Extension har det største multicampusuniversitet i landet en vigtig række af aktioner, programmer og projekter. Alle disse gennemføres med henblik på at fremme den institutionelle politik for universitetsudvidelse og imødekomme samfundets behov gennem videnskabelig og teknologisk viden. Hertil kommer støtte og opmuntring til aktioner til støtte for UEA-universitetssamfundet, der søger integration og trivsel for studerende og embedsmænd.

Placeringer

 • Platô do Piquiá

  Rua Bloco Um e Três,4-40, 69850-000, Platô do Piquiá

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål