Keystone logo
AMD Akademie Mode & Design

AMD Akademie Mode & Design

AMD Akademie Mode & Design

Introduktion

AMD Akademie Mode & Design tilbyder internationalt certificerede træningsprogrammer inden for mode, design, medier, kommunikation og ledelse. Fremme og støtte af kreative såvel som forretningsorienterede unge forbliver et væsentligt strategisk fokus for AMD Akademie Mode & Design i over 30 år af sine dedikerede uddannelsesaktiviteter. Vi uddanner fleksible og fordomsfri specialister med ekspertise og knowhow, men også evnen til en tværfaglig og holistisk tilgang til de internationale kreative brancher.

AMD står for innovation, tværfaglig tilgang, kvalitet i undervisning og forskning, praktisk relevans og individuel karriereudvikling. Akademiet har fem campusser i de betydelige tyske kreative lokationer Hamborg, Düsseldorf, München, Berlin og Wiesbaden.

Institut for Videregående Uddannelse ved Akademiet er fusioneret med Fresenius University of Applied Sciences og er blevet Institut for Design, en uddannelsesenhed for AMD School of Fashion og AMD School of Design.

AMD bruger sit internationale netværk. De intensive samarbejder og praktiske projekter med internationale modespecialister, designere, videnskabsmænd og brandchefe muliggør en læringsmulighed på den højeste kvalitetsstandard i over 30 år.

Indblik i branchen såvel som et praktisk semester danner informative og spændende aspekter. Kendte virksomheder er for eksempel Calvin Klein, hessnatur, Peek & Cloppenburg, Marc O'Polo, Walt Disney og mange flere.

Siden 2016 er AMD et regelmæssigt medlem af International Foundation of Fashion Technology (IFFTI) og er derfor en del af et globalt netværk af førende uddannelsesinstitutioner inden for modeindustrien inden for design, teknik og mode.

Over 5.000 alumner blev allerede uddannet af AMD. Kandidaterne gik med succes i erhvervslivet for sig selv eller arbejder for bemærkelsesværdige mærker som Alexander McQueen, Hermes, Vogue, InStyle, Cosmopolitan, Porsche og Zalando.

Oplev i udlandet og internationalt netværk med partneruniversiteter

AMD har adskillige partnerskaber med respekterede internationale universiteter som Berkeley College i New York / USA, Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) i Milan / Italien, European College of Business and Management (ECBM) i London / Storbritannien, London College of Fashion (LCF) i London / Storbritannien, Vancouver Island University i Vancouver / Canada, Beijing Normal University i Zhuhai / Kina, Hongik University i Seoul / Sydkorea, Universiteit Antwerpen i Antwerpen / Belgien, Hogeschool Gent, School of Arts ( KASK) i Gent / Belgien og New Design University (ND) i St. Pölten / Østrig.

AMD deltager også i Erasmus-programmet og giver i denne sammenhæng attraktive sponsormuligheder for praktikpladser og semestre i udlandet inden for EU.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Hamburg

  Alte Rabenstraße 1, 20148, Hamburg

  • Düsseldorf

   Karl-Friedrich-Klees-Str.10, Platz der Ideen, 40476, Düsseldorf

   • Munich

    Infanteriestraße 11a/ Haus E2, 80797, Munich

    • Berlin

     Jacobowitz Hof Pappelallee 78/79, 10437, Berlin

     • Wiesbaden

      Moritzstraße,17a, 65185, Wiesbaden

      Spørgsmål