Keystone logo
American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Introduktion

The American Consortium of Universities (ACU) er en gruppe akkrediterede institutioner for videregående uddannelser med overlegne programmer og features. Dets medlemmer tjener de uddannelsesmæssige behov hos tusindvis af internationale studerende fra hele verden. Omfanget af ACU's tilbud er varieret og vidtrækkende, lige fra associerede grader til ph.d.-uddannelser på adskillige områder, herunder avanceret videnskab, teknik og teknologi samt programmer, der er så forskellige som regnskabs-, ingeniør-, lov-, forretningsadministration, tekstiler, ernæring og sport medicin. ACU handler ikke kun om stærke akademiske programmer. Internationale studerende blomstrer i institutioner engageret i international uddannelse, som det fremgår af ressourcerne - folk, faciliteter, supporttjenester mv. - de bruger det. Denne forpligtelse stammer fra en mission, ikke kun for at hjælpe internationale studerende med at udfolde sig pædagogisk, men at udnytte deres bidrag til at berige akademiske og læringsmiljøer til amerikanske studerende. Det kommer også fra ACU-institutionelle programmer til at sende amerikanske studerende til andre lande for at studere; deres kulturelle læring fører dem til at være bedre globale borgere og medstuderende med internationale studerende, når de vender tilbage. Det amerikanske konsortium af universiteter (ACU) letter international deltagelse til kandidat- og bacheloruddannelser på sine medlemsinstitutioner, som tilbyder en bred vifte af fremragende akademiske programmer og tjenester. Bistand til studerende for at opnå flydende engelsk og tilpasning til det nye akademiske og kulturelle miljø ydes af INTERLINK-centrene på hver campus.

UNCGMAIN1
UNCGMAIN02

ACU LOCATIONS

ACU Locations Map

MEDLEMMER

Valparaiso University Valparaiso University (Valpo) er et privat universitet på 4.500 amerikanske og internationale studerende fra USA og 40 lande verden over. Valpo er konsekvent placeret som en af ​​Midwests topuniversiteter, og er blandt de universiteter i USA, der tilbyder den bedste værdi for prisen. Valpo har haft en lang og stolt tradition for at byde internationale studerende velkommen af ​​alle kulturelle traditioner og baggrunde. Universitetet har til formål at fremme ægte international uddannelse for sine studerende og fakulteter, og tilbyder mange programmer, der involverer studerende og fakulteter i tværkulturelle dialoger, kulturudvekslinger, studier i udlandet og service-læringsmuligheder. Valpo ligger kun en time fra Chicago i en sikker og venlig by på 31.000.

University of North Carolina at Greensboro Universitetet i North Carolina i Greensboro (UNCG) er et udfordrende, støttende og engageret samfund, der adskiller sig fra andre universiteter på grund af vores fælles værdi til "Gør noget større helt." Vi definerer excellence ikke kun af de mennesker, vi tiltrækker, og det høje niveau af præstation de forfølger, men også af de meningsfulde bidrag, de laver. Med en overbevisning om at styrke alle, har vi skabt et unikt miljø for samarbejde og inklusivitet, der brænder nysgerrighed og lidenskab. Vores forskelligartede samfund er samlet sammen med en forståelse for, at det, der betyder noget mere end de erfaringer, der læres i klasseværelset, er, hvordan de fremføres for at gøre en forskel i vores karrierer og lokalsamfund. Integration af interkulturel og international erfaring og perspektiver i hver elevs lærerfaring, UNCG er et globalt universitet, hvor mennesker af enhver race eller etnisk identitet, alder eller baggrund kan opnå en velinformeret forståelse af deres egne og forskellige kulturer. Det er et samfund af aktivt engagerede studerende, fakultet, personale og alumner grundlagt på åben dialog, fælles ansvar og respekt for de enkelte medlemmers særskilte bidrag.

St. Ambrose University St. Ambrose University (SAU) er et akkrediteret, omfattende universitet, kendt for sit engagement i akademisk ekspertise, liberal kunst, social retfærdighed og service. Bedømt blandt de øverste regionale universiteter, SAU tilbyder mere end 70 studieområder, der fører til bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader. De mest almindelige områder inden for bachelorstudiet for sine internationale studerende er Engineering, Computer Science, Business og Management. På kandidatniveau er de programmer med høj international indskrivning Master of Accounting, Master of Business Administration og Master of Science i Information Technology Management.

Indiana State University Indiana State University (ISU), et offentligt ph.d.-forskningsuniversitet, der tilbyder bachelor- og kandidatgrader i mere end 100 majors, giver fremragende uddannelsesmuligheder til studerende, forbedrer livskvaliteten ved at formidle viden gennem undervisning og forskning og fremmer kreativ og videnskabelig programmering.

Montana State University Montana State University ligger i et af de mest spektakulære college-indstillinger i USA. Det giver alle fordelene ved et større universitet med det venlige samfund på en mindre campus. MSU er grundlagt som en omfattende, offentlig grundforanstaltning i 1893, og er blandt de 50 mest teknologisk avancerede universiteter i verden. Af sine 16.440 studerende er 722 internationale fra 75 forskellige lande. MSUs lave elev til fakultet ratio på 19: 1 gør professorer tilgængelige og giver praktisk læringsmuligheder. MSU-studerende kan udforske deres interesser, få nye perspektiver og opnå den faglige udfordring, der er nødvendig for at skabe en dynamisk fremtid.

Seattle Pacific University Studerende vælger Seattle Pacific University (SPU) for sine strenge akademikere, støttende fællesskab, stjernernes Seattle-beliggenhed og en vision om at engagere sig i kulturen og ændre verden. SPU er et kristent universitet med mere end 4.000 kandidat- og bachelorstuderende fra 39 lande og 45 stater. SPU-kandidater er kendt for kompetence og karakter, hvilket medfører positive forandringer i samfund over hele kloden.

INTERLINK Sprogcentre Succes i dagens verden kræver øget tværkulturel kompetence og effektive kommunikationsevner. Færdighed i et andet sprog, især engelsk, er afgørende for internationale studerende og forretningsfolk. Til dette formål giver INTERLINK en unik læseplan, inspireret af at lære teorier, forskning og praktiske applikationer. INTERLINK-oplevelsen gør det muligt for eleverne at deltage aktivt i forskellige sproglige, akademiske og tværkulturelle indstillinger. Individuelle behov og fremskridt overvåges nøje, og i løbet af denne proces får eleverne opmuntring, support og assistance. Beliggende på campuserne på toprangerede amerikanske universiteter tilbyder INTERLINK sine studerende fuld adgang til alle faciliteter og mange akademiske tjenester, herunder assistance med betinget adgang til disse institutioner. Derudover kan eleverne møde amerikanske studerende og professorer, revidere eller tage klasser for kredit og opleve universitetets campus liv. Gennem elevernes ophold hjælper dedikerede fakulteter og medarbejdere dem med deres personlige, kulturelle og akademiske udfordringer.

UNCGMAIN03

Betinget optagelse

Akademisk kvalificerede studerende, der ikke har den fornødne færdighed på engelsk, kan indlægges betinget af en ACU-medlemsinstitution, hvis de tilmelder sig i INTERLINK inden starten af ​​deres akademiske studier. Efter en vellykket gennemførelse af programmet og ved opfyldelse af betingelserne som angivet i den oprindelige betingelse for adgangstilladelse fra ACUs medlemsinstitution, kan de optages som faste studerende. Nogle ACU-medlemsuniversiteter kræver, at de studerende indsender udfyldte ansøgningsskemaer, officielle transkripsjoner fra tidligere besøgte skoler, dokumentation om økonomi og måske anbefalingsbrev. Andre universiteter skal kun gennemgå officielle transkripter for at afgøre, om en elev er betinget af adgang. I alle tilfælde vil en af ​​betingelserne enten være at opnå en specificeret TOEFL eller IELTS-score eller fuldføre INTERLINK-programmet med succes. Bistand til ansøgning til universiteter er gratis tilgængelig for alle INTERLINK-studerende.

Placeringer

 • Louisville

  INTERLINK Language Centers 890 W. Cherry St. Suite 200 Phone: +1 (303) 278-8337 Email: [email protected], 80027, Louisville

  • Seattle

   Seattle, USA

   • Bozeman

    Bozeman, USA

    Spørgsmål