Keystone logo
American Continent University

American Continent University

American Continent University

Introduktion

Universidad Continente Americano har sin oprindelse i American Institute, grundlagt af Dr. Rebeca González Mejía, (qed) Dets hovedkvarter på Irrigation Avenue 430, oberst Cuauhtémoc, postzone 38034 i byen Celaya, Guanajuato. Universidad Continente Americano er en privat institution, hvis leder er UCA's rektor og generaldirektør for IA, Dr. Filadelfo Durán González.

Med hensyn til dets oprindelse, det daværende amerikanske institut, blev processen med skolekontrol i 1977 styret og søgte accept og inkorporering af de to grupper i Normal Primary og dermed American Institute, AC, blev født i gaden i Benito Juárez hjørne med november 20, pladsen på denne ejendom var lille, derfor blev adressen ændret til Calle de Insurgentes nr. 150 Zona Centro Celaya, Gto., Hvor den forbliver til dato.

I øjeblikket har det amerikanske institut førskole, primær, sekundær, studentereksamen med en karriere inden for børnepasningsteknikker, programmering, socialt arbejde, sygepleje, professionel tekniker inden for podiatri og regnskab. Sygeplejeassistent og professionel sygeplejetekniker. Universidad Continente Americano har: 22 bachelorgrader, 12 kandidatgrader og 4 doktorgrader. Med tilstedeværelse i kommunerne Abasolo, Acámbaro, Celaya, Cortázar, Irapuato, León, San Luis de la Paz, San Miguel de Allende og Yuriria.

Placeringer

  • Celaya

    Avenida Irrigación,430, 38034, Celaya

    Spørgsmål