Keystone logo
American English Institute

American English Institute

American English Institute

Introduktion

Amerikansk engelsk Institute er et intensivt engelsk og Eksamensforberedelse center, der hjælper internationale studerende forbedre deres engelsk og få de prøveresultater, de har brug for at indtaste et amerikansk college eller universitet. Vi hjælper også fagfolk til at forbedre deres engelsk og tilegne sig nye færdigheder at fremme i deres karriere. Vores programmer hjælpe eleverne forbedre deres engelsk hurtigt, så de kan nå deres mål og drømme.

Hvorfor Studerende vælger amerikansk engelsk Institute

Eleverne vælger amerikansk engelsk Institute, fordi vi tilbyder små, dynamiske klasser med venlige instruktører og personale. Certificerede ESL instruktører gøre læring nemt, og eleverne får tillid til alle engelskkundskaber hurtigt.

Vores placering

AEI er beliggende i smukke sydlige Californien i byen Riverside, som ligger lige 90 km fra Los Angeles. At studere i Riverside betyder studerende har let adgang til det sydlige Californien strande og de bedste turistmål herunder Disneyland, Universal Studios og LA Lakers og Clippers basketball spil. Riverside tilbyder studerende et sikkert studiemiljø med masser af shopping, restauranter og udendørs aktiviteter at udforske efter klasse.

Amerikansk engelsk Instituttets Værdier

Oprettelse af højeste kvalitet pensum Forudsat overlegen instruktion til studerende Tilbyder ekstraordinære støtteforanstaltninger, herunder muligheder for tjeneste læring og fritidsaktiviteter samt værtsfamilie placering Oprettelse af et læringsmiljø, der er stringent og engagere sig i et sikkert og behageligt atmosfære Respekt alle, at være ærlig, og griner ofte Tilbyder en-en-en test forberedelse i TOEFL, IELTS, GRE, GMAT specielt til internationale studerende

Placeringer

 • Riverside

  5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål