Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

Introduktion

Den American Film Institute er Amerikas løfte om at bevare arven fra filmen, for at ære de kunstnere og deres arbejde og til at uddanne den næste generation af fortællere. Som en nonprofit pædagogiske kunst organisation, AFI giver lederskab i film og tv, og er dedikeret til initiativer, der engagerer fortiden, nutiden og fremtiden for de levende billeder kunst. Det AFI Arkiv og AFI Katalog af Spillefilm bevare arven fra Amerikas filmarv for kommende generationerOmfattende sjældne optagelser fra hele historien om levende billeder og udarbejdelse af en autoritativ fortegnelse over de første 100 år af amerikansk film.

AFI ærer film- og tv-kunstnere og deres arbejde ved at være vært en række årlige programmer og særlige arrangementer, herunder AFI Life Achievement Award og AFI AWARDS. Den AFI Life Achievement Award er forblevet den højeste ære for en karriere i film og viser den enorme magt og filmkunsten. AFI Awards, Instituttets 21. film og tv-tallet almanak, fejrer de mest fremragende film og tv-programmer af året, og de kreative teams bag dem i en ikke-konkurrencepræget atmosfære. AFI bifalder filmskabere og film entusiaster med film udstillinger hele året; AFI DOCS, Præsenterer fem dage internationale dokumentarfilm og er den eneste festival i USA dedikeret til screeninger og begivenheder, der forbinder publikum, filmskabere og politiske ledere i Washington, DC; det AFI Silver Theatre og Kulturcenter tilbyder året rundt programmering i Washington, DC-området; AFI FEST præsenteret af Audi, at instituttets udstillingsvindue for de bedste festival film af året, og en mulighed for master-filmskabere og nye kunstnere kommer sammen med publikum i hjertet af Hollywood. AFI FEST er den eneste festival for sin statur, der er gratis for offentligheden. AFI's bemærkelsesværdige 100 ÅR ... 100 FILM lister genindføre klassiske amerikanske film til millioner af filmelskere over hele verden.

AFI uddanner den næste generation af fortællere på AFI Conservatory, Som konsekvent er blevet anerkendt som en af ​​verdens bedste filmskoler. Konservatoriet er samarbejdende, hands-on produktionsmiljø med vægt på historiefortælling prale roste alumner herunder Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick og mange, mange flere. Den AFI Conservatory tilbyder en to-årig Master of Fine Arts i seks discipliner: Cinematography, Ledelse, redigering, Produktion, Production Design og Screenwriting.

Den prestigefyldte bestyrelse under ledelse af Sir Howard Stringer, og bestyrelse under ledelse af Bob Daly, sammen med koncernchef Bob Gazzale, består af nøgletal fra underholdning, erhvervsliv og akademiske samfund, der styrer AFI. Som en nonprofit pædagogisk organisation, afhængig af generøs finansiel støtte fra levende billeder arts entusiaster som dig til at yde støtte til sine programmer og initiativer. Bliv en AFI medlem i dag og spille din rolle i at bevare såvel som at gøre amerikansk filmhistorie.

Placeringer

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Spørgsmål