Keystone logo
© Penn State Great Valley
American International Theism University

American International Theism University

American International Theism University

Introduktion

AITU tilbyder kun uddannelsesprogrammer, der forbereder eleverne til religiøse kald som ministre, fagfolk eller lægfolk i ministeriet, rådgivning, teisme, uddannelse, administration, musik, billedkunst, mediekommunikation eller socialt arbejde.

Vores fakultetsmedlemmer vælges ud fra deres stærke akademiske fundament, læringsbase og fornuftige erfaring. De udviser en imponerende balance mellem uddannelsesmæssig forskning og virkelige oplevelser, som hjælper vores studerende med at vokse og lære af hvert kursus.

Vores studerende kan anvende deres erfaringer på jobbet, når de er færdige. Og hvis der nogensinde er behov for yderligere hjælp i fremtiden, er vores højt specialiserede fakultet altid tilgængelig for kandidater.

AITU bruger et banebrydende Learning Management System, hvor studerende kan logge ind på deres klasseværelser i deres fritid, deltage i klassediskussioner og introduktioner i blandede medier og få adgang til AITU online bibliotek. Studerende kan tjene deres grader til en rimelig pris uden at gå i gæld.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Placeringer

  • Englewood

    1460 S McCall Road Suite 5 Englewood, Florida 34223, 34223, Englewood

Spørgsmål