Keystone logo
American University

American University

American University

Introduktion

American University udnytter kraften og formålet med stipendier, læring og fællesskab til at påvirke vores verden i forandring. AU's fakultet, studerende, medarbejdere og alumner er forandringsaktører inden for alt fra bæredygtighed til social retfærdighed og videnskab.

American University blev grundlagt i 1893 og er en fornem privat institution i landets hovedstad Washington, DC. AU tilbyder mere end 135 masteruddannelser fra syv skoler med et stærkt tværfagligt fokus, politikdrevne akademiske programmer og indflydelsesrige studenteraktivister og alumner.

Et universitet, der er lille nok til, at du kan føle dig set, og stort nok til at tiltrække historiske personligheder til campus for at engagere vores samfund i vigtige spørgsmål. American University er kendt for at forberede generationer af forskere, som bliver nationale og internationale offentlige ledere og forandringsagenter i hele vores globale samfund.

Mission

At fremme viden, fremme intellektuel nysgerrighed, opbygge et fællesskab og give mulighed for at leve et målrettet liv, tjene og lede.

Vision

American University er et førende forskningsuniversitet med fokus på studerende, hvor passionerede elever, dristige ledere, engagerede forskere, innovatorer og aktive borgere frigør kraften i samarbejde om opdagelse. Vi samarbejder med vigtige organisationer i Washington, DC, regionen og rundt om i verden for at forbedre den menneskelige tilstand, lære af en bred vifte af erfaringer og praktikophold, skabe meningsfulde forandringer og tage fat på samfundets nuværende og nye udfordringer.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Internationale studerende

  Engelsk sprogfærdighed

  Placeringer

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Spørgsmål