Keystone logo
American University (Universidad Americana (UAM))

American University (Universidad Americana (UAM))

American University (Universidad Americana (UAM))

Introduktion

Det amerikanske universitet er en privat videregående uddannelsesinstitution, der opstår som et svar på de voksnes arbejdende behov, det vil sige de arbejdstagere, der investerer tid og penge med indsats og ofrer deres fritid og deres socialiseringstid afhængigt af deres studier.

Derfor betragter vi os selv som en institution, der forstår sin studerende og forsøger at give dem alle faciliteterne til en tilstrækkelig frygt for viden og garanterer dem til enhver tid de akademiske kvalifikationer, der kræves for tilstrækkeligt at imødekomme miljøets behov, fra og med nu , mange pakkes ud.

Denne praktiske mulighed gør det muligt for UAM-studerende at føle sig som en person, der bygger deres egen viden ved hjælp af en facilitator, en professionel, der er lærer, og som ved, hvordan man lærer og forstår voksnes behov.

Det skal bemærkes, at undervisningskvaliteten ikke sættes spørgsmålstegn ved, fordi vores lærerkader er en trofast afspejling af et strengt valg baseret på, hvad der tilbydes af UAM, vi er ikke det mest teknologisk udviklede universitet, men det, der formår at etablere et balance tilstrækkelig mellem teknologi og individets muligheder. Mediet i sig selv, som teknologi ”i sig selv”, formår ikke at udvikle individet, men snarere vil denne udvikling blive takket være den kapacitet og opmuntring, som lærere opnår hos den studerende.

Placeringer

  • Panama City

    Panama City, Panama

    Spørgsmål