Keystone logo
American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

Introduktion

Den første amerikanske stil, engelsk, liberal arts uddannelsesinstitution i Østeuropa, det amerikanske universitet i Bulgarien (AUBG) er en unik kooperativ venture etableret med støtte fra USA og bulgarske regeringer, Open Society Institute, og University of Maine.

AUBG er en privat finansieret, ikke-for-profit institution. Undervisning og private donationer, samt tilskud, finansiere sine uddannelsesaktiviteter. Det åbnede sine døre i september 1991 med en første-års klasse af 208 studerende og 16 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere.

Siden da har den livlige by Blagoevgrad i sydvest Bulgarien blevet et tilflugtssted for akademisk ekspertise, kreativitet og kulturel mangfoldighed. I dag, omkring 1100 nysgerrige, engagerede og talentfulde studerende fra over 40 lande mødes for at bo og studere i et støttende og sikkert samfund og fordybe sig i vores førsteklasses amerikanske liberale kunst uddannelse.

Verdensklasse fakultet medlemmer kommer fra toppen skoler i fem kontinenter for at skabe et innovativt og virkelige verden læringsmiljø, der er enestående i Europa. På tværs kunst, humaniora, forretning og teknologi, AUBG studerende frit at vælge deres egne fagområder og sætte deres egen læseplan.

De udvikler sig til nysgerrige og medfølende ledere, kreative problemløsere og ansvarlige globale borgere. Vores studerende har et ry for succes i deres karriere og i studier, med mange går videre til verdens førende skoler og arbejdsgivere, og alle bliver værdsat medlemmer af vores tæt sammenvævet globalt netværk af alumner.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Blagoevgrad

    AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA - SOFIA Elieff Center for Education and Culture 1 Universtitetski Park St., Studentski Grad,

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål