Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

Introduktion

På American University fokuserer vores smarte, passionerede og engagerede studerende og fakultet deres viden for at skabe meningsfuld forandring. Vores styrker inden for international service og offentlige anliggender inspirerer vores følelse af socialt ansvar og en dedikation til kulturel og intellektuel mangfoldighed. Vi er defineret af vores globale perspektiv, praktiske idealisme og en dedikation til offentlig service.

American University er et privat, college-centreret forskningsuniversitet beliggende i landets hovedstad. Det blev chartret af den amerikanske kongres i 1893 for at opbygge offentlig service og er nu hjemsted for et prestigefyldt fakultet, gæstetalere og besøgende verdensledere, som er indflydelsesrige praktikere og fremtrædende tankeledere.

Vær med til at skabe nye muligheder for dig selv, mens du er med til at skabe en bedre verden. Bliv en del af netværket af ambitiøse præstationer, medfølende ledere og socialt bevidste borgere på American University.

American University blev anerkendt af Princeton Review, Best Colleges 2022, med titlen College Gets High Marks og rangeret følgende:

  • #79 Bedste nationale skole — US News & World Report, American's Best Colleges 2022
  • #91 Best Value School — US News & World Report, American's Best Colleges 2022

Online programmer


Online studerendes oplevelse

American University Online programmer leveres i et format, der er praktisk, fleksibelt og bærbart. Ligesom på campus taler eleverne om deres kurser og aktuelle problemer med klassekammerater, stiller spørgsmål til instruktører og afleverer opgaver, men det hele foregår via e-mail, diskussionsforum, onlinemeddelelser og mere.

Onlinekurser på American University er lige så strenge og udfordrende som deres modstykker på campus og undervises af de samme forbundne fakultetsmedlemmer, indflydelsesrige gæstetalere og fremtrædende undervisere. Interaktion og kommunikation med instruktører og medstuderende er væsentlige komponenter i uddannelserne og den akademiske succes.

Onlinestuderende har adgang til mange supportressourcer, herunder orientering om nye studerende, en 24x7 helpdesk til tekniske problemer, en koordinator for studenterservice, økonomisk støtterådgivere og mere.

Placeringer

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

    Spørgsmål