Keystone logo
American University Master of Science i retfærdighed, jura & Kriminologi
American University

Master of Science i retfærdighed, jura & Kriminologi

Washington, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.922 / per credit

På campus

Introduktion

I krydsfeltet mellem retfærdighed og samfund

Master of Science in Justice, Law & Criminology på AU's School of Public Affairs opfordrer dig til at undersøge teorierne bag de grundlæggende institutioner for retfærdighed og retsstatsprincipper. Du vil fokusere på de praktiske, akademiske og strategiske områder inden for jura, kriminologi, strafferet og sikkerhed.

Tværfaglig

Denne grad kombinerer arbejdet fra forskere fra mange discipliner, herunder samfundsvidenskab, jura og humaniora, hvilket giver vores studerende mulighed for at opnå en holistisk forståelse af spørgsmål og institutioner. Du vil slutte dig til en gruppe af enestående studerende med forskellige akademiske baggrunde og opbygge relationer med andre passionerede personer for at fremme en samarbejdsorienteret og tværfaglig uddannelsesoplevelse.

Tilpas dit program

Vores grundpensum vil hjælpe dig med at opbygge solide færdigheder inden for forskningsdesign, kvalitative og kvantitative metoder og evalueringsteknikker. De tre koncentrationer giver dig mulighed for at fokusere dine studier på det område, der interesserer dig. Koncentrationer er en ideel måde for de studerende at bygge videre på områder med ekspertise.

Gain Bredde & Dybde

Vores studerende har mange fordele på arbejdsmarkedet - bredden og dybden af kurser i programmet; muligheden for at lære fra nogle af landets førende forskere inden for kriminologi, kriminalretfærdighed, terrorisme og indenlandsk sikkerhed, og lov og samfund; omfattende forskningsmuligheder; og udfordrende og givende praktik- og jobmuligheder i landets hovedstad og udenfor.

Ekspert i næste generation

Hvis du ønsker at være en del af den næste generation af politikere og eksperter på området, er MS in Justice, Law & Criminology på AU's School of Public Affairs lige noget for dig.

Læreplan

Karrieremuligheder

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål