Keystone logo
AMLOTUS Language & Professional School

AMLOTUS Language & Professional School

AMLOTUS Language & Professional School

Introduktion

AMLOTUS KURSER

Generelt ESL

Målet med dette kursus er at udvikle elevernes evne til at forstå og producere de grundlæggende lyde, ordforråd og sætningsmønstre i amerikansk engelsk.

Akademisk ESL

Målet med det akademiske ESL -kursus er at udvikle akademiske læse- og skrivefærdigheder gennem undersøgelse af en lang række læsestoffer og essayudvikling.

Intensiv Business English

Målet med dette kursus er at udvikle elevernes evne til at forstå og udnytte forretnings- og arbejdspladsterminologi til effektivt at kommunikere i en virksomhedsindstilling.

Valgfrit kursus

Amerikansk kultur, aktuelle begivenheder

Målet med valgfrie kurser er at fokusere på, at elever fungerer med succes på engelsk til bestemte formål. Valgkurserne udvider dine interesser og tilbyder lektioner, der er multikulturelle og tværkulturelle i omfang og lineære i rækkefølge.

iBT TOEFL Forberedelseskursus

Målet med dette kursus er at videreudvikle elevernes evne og tillid til TOEFL iBT-eksamener og testoptagelsesstrategier. Vi tilbyder GRATIS computeriseret TOEFL iBT mock test.

TESOL -certifikatprogram

Målet med TESOL -certifikatprogrammet er at give enkeltpersoner, der er interesseret i at undervise i ESL- eller EFL -grundlæggende færdigheder og strategier, at få succes i klasseværelset. Programmet udstyrer de studerende med et fundament i sprogtilegnelse, ESL -metodik og forbereder dem til yderligere studier eller faglig udvikling.

Placeringer

  • New York

    500 8th Ave, 909, 10018, New York

Programmer

    Spørgsmål