Keystone logo
Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Introduktion

Deltag i et blomstrende samfund af talent og visionære virksomheder. Sammen vil vi banebrydende arbejdsbaseret læring for den digitale økonomi.

Vores tilgang og metodik er forankret i en kerneaktivitet - fuld stack uddannelsesprogram. Vi tilbyder interaktive og erfaringsbaserede læringsoplevelser.

Vi bruger ikke en traditionel klasseværelsestilgang. Ingen eksamener, ingen forelæsninger, ingen lærere. I stedet fokuserer vi på at få dig de domæne (tekniske) og lederevner, der er on-demand på arbejdsmarkedet, hjælpe dig med at opbygge en portefølje gennem praktiske opgaver og projekter og forbinde dig med facilitatorer og mentorer med direkte erfaring på området.

Sådan innoverer vi læringsoplevelsen:

Stier ud over programmer

Forbered dig på en lys tech fremtid. Vælg en af ​​vores efterspurgte karriereveje.

Campus hvor som helst

Den ultimative fleksibilitet - lær, hvor du er med vores digitale og oplevelsesmæssige læringsplatform.

Lære for hele personen

Master tech færdigheder, forbedre mennesker og lederskab færdigheder, nyd teamwork og relationer bygning.

Vores talentveje

Lær, mens du øver dig, og opnå en arbejdsbaseret universitetsgrad. Tilmeld dig vores Talent Accelerator for at lette din adgang til det hollandske og europæiske arbejdsmarked.

I en nøddeskal

Vores unikke læringsmetode giver dig mulighed for at tjene din grad, mens du uddanner færdigheder gennem:

  • Ugentlige workshops
  • Ugentlige handlingslæringsgrupper
  • Arbejdsbaserede projekter og opgaver
  • Mentoring efter behov
  • Bimonthly, University-Wide Town Halls

Er Amsterdam Tech Learning Experience det rigtige for dig?

Skal jeg gå på en campus?

Nej, vores online platform og deltidsworkshops/aktionslæringsgrupper/mentorordninger lader dig arbejde, mens du studerer.

En af de ting, jeg virkelig vil have i min uddannelse, er en person, der kender deres ting og vil arbejde sammen med mig.

Amsterdam Tech handler om social læring, hvor du får mulighed for at deltage i et fællesskab af lærende, mentorer og facilitatorer gennem workshops, mentoring og aktionslæringsgrupper.

Jeg er ikke akademisk - jeg er mere praktisk. Er denne skole rigtig for mig?

Vores vægt på projektbaseret læring gør det nemt og tilgængeligt for folk, hvis styrke er i praktisk læring.

Amsterdam som hub

Amsterdam er en af de tre hurtigst voksende økonomiske regioner i Europa. Som partner i Amsterdam Economic Board og stiftende medlem af TechConnect er vi forpligtet til at bringe globale teknologiske talenter til Amsterdam-regionen.

Akkreditering

Amsterdam Tech er medlem af Woolf University og tilbyder kreditter og grader gennem Woolf University, som opererer med godkendelse fra The Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA)

Woolf University-grader er internationalt anerkendt i Holland, Europa, USA, Canada og 60+ lande som en EU-grad, men de fører ikke til en lokal hollandsk grad baseret på den hollandske lov om videregående uddannelse og videnskabelig forskning (WHW)

ASIC internationalt akkrediteret institution

197675_Accredited-Logo-Large-2023-2025.jpg

Amsterdam Tech er akkrediteret af Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC) med Premier-status for sine prisværdige driftsområder. ASIC-akkreditering hjælper studerende og forældre med at træffe et mere informeret valg og vil også hjælpe en skole, college, universitet, uddannelsesudbyder eller fjernundervisningsudbyder med at demonstrere over for den internationale studerende, at de er en institution af høj kvalitet.

ASIC er anerkendt af UKVI i Storbritannien og er fuldgyldigt medlem af The International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE), medlem af BQF (British Quality Foundation) og er institutionelt medlem af EDEN (European Distance and E- Læringsnetværk).

Vinder af Real Leaders Impact Awards 2023

197676_2023RLImpactAwards_WinnerLogo1-1024x1007.png Amsterdam Tech er blevet kåret som vinder af Real Leaders Impact Awards 2023. En global pris, der anerkender organisationer for deres reelle engagement i at skabe bæredygtig forandring i verden. Universitetet blev valgt på baggrund af dets forpligtelse til at fremme en kultur af etisk lederskab, bæredygtighed og mangfoldighed og derved bemyndige studerende med værdifulde færdigheder og viden, der vil forberede dem til succesfulde karrierer i et stadig mere sammenkoblet globalt samfund.

5-Star Rating Award af QS Stars

197679_5star-qsraing.png Amsterdam Tech er blevet tildelt en 5-stjerneklassificering for online læring af QS Stars, et førende globalt uddannelsesvurderings- og rangeringsbureau. Denne pris anerkender Amsterdam Techs enestående forpligtelse til at levere online uddannelse af høj kvalitet til studerende over hele verden. Amsterdam Techs online-programmer er blevet evalueret på flere kriterier, herunder kvaliteten af ​​undervisningen, elevstøtte, online-ressourcer og vurderingsmetoder.

CRKBO registreret institution i Holland

177762_crkbo_instelling.jpg

Amsterdam Tech er officielt anerkendt og registreret hos CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). CRKBO (hollandsk “Centraal register Kort Beroepsonderwijs”) er det centrale register for korte erhvervsuddannelser.

Adgang til dette register er eksklusivt for uddannelsesinstitutioner, der opererer inden for kvalitetskodeksen og reglerne fastsat af den hollandske regering for skattelovgivning og inden for EU's retningslinjer for erhvervsuddannelse af høj kvalitet.

Registrering sker kun efter at have bestået en revision af et uafhængigt organ udpeget af den hollandske regering (CPION-Centrum Post-Initieel Onderwijs eller Center for Post-Initial Education).

Anerkendt og opført i NARCIS

177763_narcis-logo.png Amsterdam Tech meddelte stolt, at det er anerkendt som en EU-forskningsinstitution med forskningssponsorstatus i henhold til direktiv (EU) 2016/801 og også er opført i National Academic Research og Collaborations Information System (NARCIS). NARCIS er en førende online portaldatabase over hollandske videnskabelige forskningsdata og publikationer. Den indekserer omfattende datasæt og publikationer, herunder en stor del af open-access-arbejdet.

Studenterklæringer

Placeringer

  • Amsterdam

    Amsterdam, Holland

Spørgsmål