Keystone logo
Anaheim University Online

Anaheim University Online

Anaheim University Online

Introduktion

Anaheim University Er en banebrydende online institution for videregående uddannelse grundlagt i 1996 med dets administrative kontorer beliggende i Anaheim, Californien. Anaheim University er akkrediteret af Distansuddannelsesakkrediteringskommission (DEAC). Den UNIVERSITETGennem sit topmoderne online ansigt til ansigt læringsmiljø giver mulighed for studerende over hele kloden at interagere med de mest kendte eksperter på deres områder, så de både kan øge deres viden og fremme deres faglige færdigheder i en Brugervenligt og interaktivt miljø. Anaheim University Tilbyder online-programmer på engelsk læreruddannelse, business administration, international business, bæredygtig forvaltning, iværksætteri og filmskabelse.

Anaheim University Er forpligtet til sit motto, "Studerende Først, Altid." Du og dine bedste interesser er vores første bekymring. Vores mål er at give studerende over hele verden mulighed for at modtage en højkvalitetsuddannelse, samtidig med at de fremmer deres karriere. Overkommelig undervisning giver eleverne mulighed for at betale kursus efter kursus, da de går gennem programmet, så mange kan graduere uden gæld eller studielån.

Mission

Anaheim University blev oprettet som en unik, innovativ og bæredygtig institution for videregående uddannelse for at imødekomme uddannelsesbehovene hos en forskelligartet og global studerende gennem akademiske programmer af højeste kvalitet. Deltagt i en student-centreret filosofi gør Anaheim University højere uddannelse tilgængelig for kvalificerede studerende over hele verden gennem både online og on-campus studie.

Anaheim Universitets mål

Anaheim University har udnyttet mulighederne gennem de nyeste teknologiske innovationer og er designet til at være en global institution med et multikulturelt perspektiv med programmer designet til at imødekomme behovene hos den mangfoldige studentepopulation. For at opnå dette har Anaheim University følgende mål:

 • Excellence af akademisk instruktion gennem vejledning og ekspertise af dedikeret fakultet
 • Udnyttelse af nye og pålidelige teknologier
 • Inddragelse af teknologibaserede læringsressourcer
 • At opfylde de studerendes uddannelsesmæssige behov ved at tilbyde undervisningsprogrammer, der ellers ikke er tilgængelige for de studerende på grund af adgang, omkostninger eller arbejdsplan
 • Tilvejebringelse af et instruktionsmiljø, hvor eleverne kan tage aktive roller i deres læringsprocesser
 • Støtte til et akademisk miljø, hvor fakultetets medlemmer kan levere de højeste uddannelsesprogrammer
 • Regelmæssige kursus- og programvurderinger og evaluering for at sikre læseplanens kvalitet

Placeringer

 • USA Online

  1240 S. State College Blvd., 92806-5150, USA Online

  Spørgsmål