Keystone logo
Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Introduktion

Anda Sprachschule er en indbydende sprogskole, hvor en lang række sprog er undervist i en meget tæt og venlig atmosfære.

Vores skole består af to forskellige steder i to af de mest centrale kvarterer i Berlin: Friedrichshein og Prenzlauer Berg. Begge kvarterer eksemplificerer Berlins underjordiske kultur og er kendt for den brede vifte af pubber, kaffebarer og parker for at komme væk fra byens travlhed.

På Anda Sprachschule tilbyder vi tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk og portugisisk kurser for voksne såvel som for virksomheder. Vores lærere er alle indfødte og højt kvalificerede og erfarne og har en ægte passion for at undervise i sprog. På Anda får du mulighed for at lære sprog i små grupper på seks studerende i gennemsnit. Fra begyndelsen er vores to hovedfokuser kommunikation og en solid grammatisk base. Vi bruger fleksible undervisningsmetoder og giver personlig opmærksomhed, så alle vores elever kan nå deres mål og få mest muligt ud af deres ophold på vores skole. Alle vores kurser er knyttet til den fælles europæiske referenceramme for sprog.

Vi ønsker, at vores elever ikke kun skal kunne kommunikere og socialisere sig på målsproget, men også have mulighed for at opleve en kulturel udveksling, da vi overvejer at lære et nyt sprog mere end blot at lære sproget selv. For at fremme denne integration arrangerer vi hver uge forskellige kulturelle aktiviteter, så eleverne kan lære lidt mere om byen og dens kultur. På toppen af ​​det ser vi det som en god mulighed for at kende hinanden bedre. Vi tilbyder også indkvartering til studerende, både i fælleslejligheder eller i gæstfamilier, og der er også en ugentlig helpdesk, hvor vi giver support og information til studerende, der søger rådgivning.

Vi tilbyder en bred vifte af kurser hele dagen til meget konkurrencedygtige og overkommelige priser. Der er også mulighed for at tage en gratis prøve lektion. Besøg os og giv det en chance!

Placeringer

 • Berlin

  Rigaerstr. 104 Friedrichshein, 10247, Berlin

  • Berlin

   Raumerstraße 21 Prenzlauer Berg, 10437, Berlin

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål