Keystone logo
Andong National University

Andong National University

Andong National University

Introduktion

Vi er et førende innovativt universitet.

Det nationale såvel som det internationale uddannelsesmiljø ændrer sig hurtigt, og innovation inden for videregående uddannelse bliver en vedvarende udfordring. I spidsen for innovation i verdensklasse har Andong National University blomstret og taget udfordringer som muligheder. Når vi møder den fjerde industrielle revolution, vil vi stræbe efter at fremme uddannelse og forskning gennem vores innovationskultur.

Vi sigter mod at pleje fremtidige ledere.

Det ultimative mål med universitetsuddannelse er at fremme det talent, som de skiftende tider har brug for. Talent har taget mange former gennem historiens storme, og det vil det være i fremtiden. Som det er gjort, vil Andong National University fortsætte med at udvikle fremtidige ledere med integritet og en passion for læring. Vores studerende lærer at have en vision, bred og dyb, at forstå og omfavne forskellige værdier og føre den kreative konvergens af ekspertviden. Vi vil således stå som et større universitet, der styrker de studerendes kompetencer og fører globaliseringens æra.

Vi udfører vores kald som et nationalt universitet.

Vores kald som et nationalt universitet er at bidrage til at udvikle både det lokale og det nationale samfund samt tjene dem med ekspertviden. For at opfylde vores mission vil vi fremme organisatorisk innovation for at forbedre universitetets ledelse, lette kreativ uddannelse gennem opbygning af landets grundlæggende menneskelige kapitalpulje og også styrke forskning og industrielt samarbejde på regionalt og globalt niveau med en tilpasset samarbejdsramme. Vi håber at etablere os som et prestigefyldt nationalt universitet, som nationen, regionen og medlemmerne af universitetet alle skal være stolte af.

Placeringer

  • Andong

    Andong, Sydkorea

    Spørgsmål