Keystone logo
Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Introduktion

Om os

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University er en fuldvurderet, akkrediteret, ikke-offentlig videregående uddannelsesinstitution, der udvikler sig med en hidtil uset momentum. Universitetets historie kan være kort, men det er rig og viser sig at være en uovertruffen historie om succes. Starten næsten fra bunden i 2000 har institutionen udviklet sig i et betagende tempo. AFMKU startede fra en ide i 1998, som blev omdannet til en grundlæggelse af grundlæggerne. I næste trin blev institutionen officielt etableret (2000) ved ministeriel akkreditering og begyndte at fungere i lejede bygninger på flere steder i Krakow. På det tidspunkt omfattede sit akademiske tilbud 5 studieretninger (internationale relationer, familie studier, marketing, ledelse og administration), og kun lidt over 1200 studerende blev indskrevet i det første år, hvilket i sig selv var en ganske stor præstation - det var den første ikke-offentlige videregående uddannelsesinstitution i Polen til at starte med et så bredt tilbud.

Nu er det et blomstrende og levende akademisk center baseret i den næststørste by i Polen, Krakow, byen, der er kendt for en usædvanlig rig akademisk tradition, der går tilbage i 600 år. Inden for 6 fakulteter tilbyder vi 21 studieområder til næsten 9.000 studerende. Vi har opbygget vores egen state-of-the-art Campus, som omfatter universitetsadministrationen, fremragende undervisningsmuligheder, computerlaboratorier, cafeteria, butikker, lægehus, gymnastiksal, bibliotek, studenterorganisationer, tv-studie, kunstgallerier, universitetshotel og mere. De bemærkelsesværdige fremskridt, vi har gjort, kan ses tydeligt i udviklingen af ​​vores akademiske tilbud, der fandt sted i løbet af denne korte periode siden etableringen.

Universitetscampuset har en fremragende beliggenhed med nem adgang fra tog- og busstationerne samt en international lufthavn. Det er baseret i byens centrum på Vistula-banken ca. tre kilometer fra byens historiske hjerte - turistattraksjonen i verdensklasse, Old Town, ligger kun en tredive minutters gang væk eller ti minutters kørsel på en af ​​de hyppige bus- eller sporvognstjenester. Supermarkeder, indkøbscenter, biografkompleks er alle inden for gåafstand.

Placeringer

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Spørgsmål