Keystone logo
Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Introduktion

Om os

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University (AFMKU) er en fuldgyldig, akkrediteret, ikke-offentlig højere uddannelsesinstitution, som udvikler sig med et hidtil uset momentum. Nu er det et blomstrende og levende akademisk center baseret i den næststørste by i Polen, Krakow, byen kendt for en usædvanlig rig akademisk tradition, der går mere end 600 år tilbage.

Inden for 7 fakulteter tilbyder vi 24 studieretninger til næsten 9.000 studerende. Vi har bygget vores eget topmoderne Campus, som omfatter universitetsadministrationen, fremragende undervisningsfaciliteter, computerlaboratorier, cafeteria, butikker, lægekontor, fitnesscenter, bibliotek, studenterorganisationer, tv-studie, kunstgallerier, universitetshotel og mere. De bemærkelsesværdige fremskridt, vi har gjort, kan tydeligt ses i udviklingen af ​​vores akademiske tilbud, som fandt sted over denne korte periode siden etableringen.
Vi har ret til at tildele doktorgrader inden for tre videnskabelige discipliner og ret til at tildele den habiliterede doktorgrad i samfundsvidenskab inden for det juridiske videnskabsfag.

Universitetscampus har en fremragende beliggenhed med nem adgang fra jernbane- og busstationer samt en international lufthavn. Det er baseret i byens centrum på Vistula-bredden omkring tre kilometer fra det historiske hjerte af metropolen - turistattraktionen i verdensklasse, Old Town, er kun tredive minutters gang væk eller ti minutters tur på en af ​​de hyppige bus- eller sporvognskørsel. Supermarkeder, indkøbscenter, et biografkompleks er alle inden for gåafstand .

Placeringer

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Spørgsmål