Keystone logo
Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Introduktion

Alfred Nobel Open Business School Schweiz

Der er få lande, der ved hjælp af et moderigtigt udtryk ofte kan opfattes som et brand. Brand bygning er misundelsesværdig og skal følges, da de produkter og tjenester, der er blevet til koncepter, fra den schweiziske hærkniv til uret, til det SWISSE flyselskab, styrker hinanden. Det betyder selvfølgelig også, at kvalitet, præcision og nøjagtighed kan forbindes med hver af dem. Og her nåede vi praktisk talt en af nøglerne til succes. I Schweiz er regulering og kvalitet, der dækker alle detaljer, garantien for, at vi ikke kan blive skuffede, vildledte eller gå galt. Det er, hvad vi tilbyder vores elever.

Årtiers erfaring og kvalitet tiltrækker vores studerende fra alle verdens kontinenter. Vi er stolte af at have kandidater fra 50 lande og har opbygget et internationalt netværk af elevkontakter.

Forretningslivet foregår på forskellige måder over hele verden. Dette kan læres af bøger, men her kan du lære det direkte fra vores professorer fra forskellige dele af verden. De præsenterer erhvervslivet på deres kontinent ud over universitetsviden.

Formålet med vores engelsksprogede træningsprogrammer er at vække lysten til viden, at udvikle praksisorientering, at forberede sig til livet med anvendelig viden og at uddanne fagfolk, der hungrer efter succes. Disse er de vigtigste søjler i vores uddannelsesinstitution, som vores studerende kan bygge deres karriere på.

Vores kandidater kan deltage i online kurser, så de ikke behøver at lægge deres professionelle karriere bag sig under studiet. Studerende kan endda skrive deres speciale/afhandling på deres eget sprog, under hensyntagen til faglige aspekter, om et emne tæt på deres fagområde.

ANOBS ' filosofi er "praktisk træning, der producerer salgbare fagfolk, der længes efter succes".

Vores principper:

 • At vække et ønske om viden
 • Øv orientering
 • Tilegnelse af brugbar viden
 • Omsættelighed
 • Professionalisme

Placeringer

 • Zürich

  Löwenstrasse 20, 8001, Zürich

 • Zürich

  Zürich, Schweiz

  Spørgsmål