Keystone logo
Arbutus College

Arbutus College

Arbutus College

Introduktion

Arbutus College of Communication Arts, Business and Technology ( Arbutus College ) blev oprettet i 2002 med det primære mål at give de studerende en unik uddannelsesstruktur inden for forretning og kommunikation, der ikke findes andre steder i Vancouver. Forskellige undersøgelser foretaget med over 1000 kandidater fra kollegiet afspejler en høj grad af tilfredshed i deres valgte studieprogrammer. Som et resultat har vores studerende øget tillid til at konkurrere om gode positioner på jobmarkedet.

Vores mission er at tilbyde kvalitetsuddannelse, der integrerer kommunikation og faglige færdigheder til at forberede kandidater til succes på den globale arbejdsplads.

Vores vision er at skabe et dynamisk læringssamfund, hvor studerende med forskellig professionel og kulturel baggrund kan forberede sig på at imødekomme verdens udfordringer.

Arbutus College of Communication Arts, Business and Technology er en certificeret udpeget privat træningsinstitution af British Columbias Private Training Institution Branch under Ministry of Advanced Education, Skills and Training.

Placeringer

  • Vancouver

    West Hastings Street,473, V6B 1L4, Vancouver

    Spørgsmål