Keystone logo
Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Særlig rabat for tyrkiske statsborgere

Tyrkiske statsborgere er berettiget til en særlig rabat på €6.000 i rabat på deres studieafgift på postgraduate-programmer. Vilkår og betingelser gælder, klik på linket for mere information om vores kurser.

Introduktion

Skolen

Her på Ardens studiecenter Berlin er vi 100 procent forpligtet til at levere erhvervsuddannelse af høj kvalitet til dem, der ønsker at fremme deres karriere i forskellige industrisektorer.

119555__MG_45551.jpg

Om

På Arden University er vi dedikerede til at sikre, at videregående uddannelse er tilgængelig for alle. Vi tilbyder branche-relevante undergrad- og postgrad-kurser i Tyskland, som undervises af et ekspertfakultet. Studerende kan vælge at studere på heltid eller deltid og derfor tilpasse deres studier til at passe til deres tidsplan.

I 2024 rangerede CEO Magazine vores Executive MBA som den bedste i sin klasse i Storbritannien og blandt de ti bedste Executive MBA'er globalt. Vores standard MBA blev også kåret til blandt de ti bedste MBA-kurser i Europa og nummer 2 i Storbritannien . CEO Magazine rangerer MBA'er årligt baseret på kriterier, herunder fakultetets kvalitet, international mangfoldighed, akkreditering og international eksponering.

119558_IMG_6772.JPG

Ekspertise og omdømme

Vi forstår, hvor svært det kan være for studerende at passe deres studier omkring daglige forpligtelser. Derfor tilbyder vi Blended Learning, som kombinerer understøttende ansigt til ansigt læring og undervisning med uafhængig online-undersøgelse. Studerende har 24/7 adgang til vores innovative online læringsplatform, iLearn, som giver adgang til et væld af e-læringsressourcer. Denne fleksible leveringsmodel gør det muligt for studerende at oprette en praktisk tidsplan, der passer ind i deres liv.

Vores vejledere er dedikeret til at støtte studerendes faglige udvikling fra første dag samt til at føre tilsyn med opnåelsen af læringsresultater. Studerende drager også fordel af vores ekspertfakultet, der har mange års akademisk og brancherelevant ekspertise.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Beliggenhed

Ardens moderne studiecenter ligger i hjertet af Berlin, Europas start-up hovedstad. Studerende drager fordel af at være omgivet af nogle af de største aktører i erhvervslivet, herunder Sony, Deutsche Bahn og Daimler. Byens blomstrende forretningsscene giver rigelige netværksmuligheder og mulighed for, at eleverne kan udvikle sig akademisk uden for klasseværelset.

Selve studiecentret byder på topmoderne faciliteter med nem adgang til butikker, restauranter og forskellige topattraktioner for at lære om byens rige kulturelle og politiske historie.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Karrierestøtte

I det virtuelle iLearn-klasseværelse findes vores online karriereportal, som har til formål at sikre, at vores studerende skiller sig ud for arbejdsgivere på dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked. Portalen tilbyder en række nyttige værktøjer fra en interviewsimulator og CV-bygger til en global søgemaskine til e-læringskurser og stræber efter at hjælpe studerende med at nå deres karrieremål.

Ud over den støtte, der tilbydes af vores online karrierecenter, er alle vores kurser på Arden designet med et kernefokus på beskæftigelsesegnethed. Ved at kombinere teori med praksis vil vores programmer give den efterspurgte viden, som kan anvendes direkte på arbejdspladsen efter endt uddannelse.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

International Appeal

Efter at have støttet mere end 50.000 studerende fra over 150 lande til dato, stræber vi efter at sikre, at Ardens uddannelse af høj kvalitet er tilgængelig for internationale studerende fra hele verden.

Desuden undervises alle vores kurser på engelsk, verdens førende erhvervssprog, og vi tilbyder også gratis tyskundervisning. Vi mener, at disse fordelagtige sprogkundskaber vil øge elevernes jobmuligheder i Tyskland og i hele verden markant.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Vores værdier

  • Tilgængelighed - Vi tilbyder fleksibel online-læring, så studerende kan studere når som helst og hvor de vil.
  • Fleksibilitet - Takket være vores innovative, online læringsplatform kan studerende passe til deres studier omkring deres daglige forpligtelser.
  • Karrierefokuserede programmer - Vores kurser er designet til at give de studerende de vigtigste forretningsfærdigheder, der er nødvendige for at få succes i dagens konkurrencedygtige jobmarked.
  • Support - Vores online karriereportal er dedikeret til vores studerendes personlige og akademiske udvikling, hvilket sikrer, at de er fuldt forberedt på arbejdspladsen.
  • Finansiering - Vi mener, at økonomiske bekymringer ikke burde være en barriere for personlig udvikling. Derfor tilbyder vi fleksibel finansiering og tilbyder uddannelse af høj kvalitet.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Studenterklæringer

Placeringer

  • Berlin

    Arden Study Centre Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Spørgsmål