Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

Introduktion

På Arden University tror vi på, at alle overalt har ret til at opnå de livs- og karrieremæssige fordele, som videregående uddannelse kan give. Vi er dedikerede til at gøre universitetsoplevelsen bekvem og tilgængelig for ambitiøse og motiverede mennesker som dig, og derfor er vi det hurtigst voksende universitet i Storbritannien*.

Vores mission er at forbinde voksne elever som dig med studiemuligheder på videregående uddannelser, der giver dig de værktøjer, du har brug for til at opfylde dine karriere- og livsmål. Vi udfordrer konventionelle opfattelser af gradsstudier ved at tilbyde fleksible, erhvervsrettede kurser med tidsplaner og læringsmuligheder, der passer til dine livsforpligtelser.

Arden University har syv moderne studiecentre over hele Storbritannien i nogle af landets mest forskelligartede og blomstrende byer, herunder London, Birmingham, Leeds og Manchester.

I 2024 rangerede CEO Magazine vores Executive MBA som den bedste i sin klasse i Storbritannien og blandt de ti bedste Executive MBA'er globalt. Vores standard MBA blev også kåret til blandt de ti bedste MBA-kurser i Europa og nummer 2 i Storbritannien . CEO Magazine rangerer MBA'er årligt baseret på kriterier, herunder fakultetets kvalitet, international mangfoldighed, akkreditering og international eksponering.

*Flere førsteårs britiske bachelorstuderende 2015-2021 end noget andet universitet (HESA-data)

235834_Arden_badges.png

akkrediteringer

Mange af vores programmer er akkrediteret af internationalt anerkendte faglige organer, hvilket sikrer høje kvalitetsstandarder og giver adgang til yderligere ressourcer til din karrieresucces.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

Hvorfor studere hos Arden?

Studer en moderne grad i Storbritannien

At studere med Arden i Storbritannien tilbyder en moderne måde at lære på, som giver dig fordelene ved campuslivet sammen med fleksibiliteten til at tilpasse dine studier til dine andre livsforpligtelser. Du vil bruge to dage om ugen på at deltage i forelæsninger på dit valgte britiske studiecenter, hvilket giver dig frihed til at vælge, hvornår og hvor du vil påtage dig resten af dit selvstyrede onlinestudie.

Fokus på beskæftigelsesegnethed

Alle vores programmer er designet med din karriere i tankerne. Vores vejledere er investeret i din succes både i og uden for vores kurser, og vores programmer inkluderer muligheder for at anvende praktiske færdigheder i individuelle moduler og gennemføre et uafhængigt forskningsprojekt. Som Arden-studerende kan du drage fordel af ressourcerne i vores dedikerede karriereportal:

 • CV-bygherre
 • Interviewsimulator
 • Global jobsøgemaskine
 • Rådgivning fra arbejdsgivere
 • Bonuskurser i forretningskompetencer

Anvendte færdigheder

Når du dimitterer med din grad fra Arden University, vil du:

 • Har vist din evne til at lære og løse problemer i dit fokusområde
 • Har en indgående forståelse af dit emne
 • Være i stand til at træffe en beslutning om, hvordan du styrer din karriereplanlægning som et resultat af dine moduler
 • Har overførbare færdigheder, der vil maksimere din beskæftigelsesegnethed og karrierepotentiale

Studieressourcer lige ved hånden

 • Tusindvis af omhyggeligt håndplukkede bøger og tidsskrifter tilgængelige i vores onlinebibliotek
 • Materialer, der nemt kan downloades
 • Tilgængelig på enhver enhed, også offline
 • Studieindhold i dit eget tempo

184044_manservice700.jpg

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Placeringer

  • Coventry

   Coventry, Det Forenede Kongerige

   Spørgsmål