Keystone logo
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Introduktion

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts er den største omfattende design- og kunstskole i nationen, der ligger inden for et dynamisk 21. århundredes forskningsuniversitet.

Herberger Institute for Design and the Arts tilbyder mere end 70 grader og koncentrationer i vores fem skoler Kunst, kunst, medier og teknik, design, film, dans og teater og musik. Uanset om du praktiserer musik, arkitektur, dans, teater, design, billedkunst eller film, kræver kreativ ekspertise både beherskelse af din disciplin og udvikling af dit kreative udtryk. På ASU's Herberger Institute for Design and the Arts vil du udmærke dig, innovere og trives.

Med 5.000+ studerende, næsten 400 fakultetsmedlemmer, 130 programindstillinger og en tradition med toprangerede programmer er vi forpligtet til at omdefinere det 21. århundredes design- og kunstskole. Vores kollegium er bygget på en kombination af discipliner i modsætning til ethvert andet program i nationen, der består af kunstskolerne; Kunst, medier og teknik; Musik, dans og teater; Designskolen, den nye amerikanske filmskole; og Arizona State University Art Museum.

Vores kandidater udvikler evnen til at være generative og initiativrige, arbejde sammen inden for og på tværs af kunstneriske områder og generere ikke-rutinemæssige løsninger på komplekse problemer. Med denne brede eksponering for kreativ tænkning og problemløsning er vores kandidater godt forberedt til at føre på alle arenaer i vores økonomi, samfund og kultur.

Placeringer

  • Tempe

    South Forest Mall,1001, 85287, Tempe

    Spørgsmål