Keystone logo
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts Arkitektur (Energy Perf / Climate Responsive Arch), MS
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arkitektur (Energy Perf / Climate Responsive Arch), MS

Tempe, USA

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Er du interesseret i at løse onde problemer på nye måder? Er du fascineret af, hvordan bæredygtighed, materialer og menneskelige miljøer interagerer? Så finder du muligvis dette Design School-program passende. Arbejd med enestående fakulteter, brug banebrydende teknologi og tack nogle af vores verdens mest presserende udfordringer.

MS-programmet i arkitektur med en koncentration i energimæssig ydeevne og klimaresponsiv arkitektur uddanner studerende til at blive energieffektive bygningsdesign- og energiteknologiske eksperter.

Kurser i denne koncentration etablerer en væsentlig kerne af viden om principperne for de naturlige energier, der er tilgængelige ved bygningsgrænsen på grund af klima og sted; termisk og optisk opførsel af byggematerialer og komponenter; passive og lavenergiske arkitektoniske systemer til opvarmning, køling og belysning; og passende integration med mekaniske systemer. Yderligere kurser er tilgængelige for at understøtte avanceret undersøgelse og forskning inden for en række relaterede specialiteter.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc in Architecture
    • Wrocław, Polen
  • Master i landskabsarkitektur (MLA)
    • Arlington, USA
  • Master of Science i bæredygtig bygningsteknologi
    • Arlington, USA