Keystone logo
Arizona State University - School of Sustainability

Arizona State University - School of Sustainability

Arizona State University - School of Sustainability

Introduktion

Arizona State University's School of Bæredygtighed er det første omfattende grad-tildelingsprogram af sin art i USA med fokus på at finde virkelige løsninger på miljømæssige, økonomiske og sociale udfordringer.

Skolen blev grundlagt i 2006 og er en del af Julie Ann Wrigley Global Institute of Sustainability, som er centrum for ASUs bæredygtighedsinitiativer. Instituttet fremmer forskning, uddannelse og forretningspraksis for en urbaniserende verden. Skolen for Bæredygtighed tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser og mindreårige samt ph.d.-ledere og professionelle lederskabsprogrammer.

Vi tager fat på nogle af de mest kritiske udfordringer i vores tid, og efterspørgslen efter vores kandidater er stærk. Skolens studieforløb lægger vægt på erfaringsbaseret læring, forskning med fakultets-, virksomheds- og K-12-arbejde, samfundstjeneste og lederudvikling.

Den viden og løsninger, der skabes i dag, vil forme vores livskvalitet såvel som fremtidige generationer - vi har en mulighed og en forpligtelse til at gøre vores verden mere bæredygtig.

Placeringer

  • Tempe

    Tempe, USA

    Spørgsmål