Keystone logo
Arizona State University Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication

Arizona State University Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication

Arizona State University Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication

Introduktion

Journalistkurser er blevet tilbudt i Arizona State siden 1931, da præsident Ralph Swetman ønskede en publicist. Han beskæftigede William D. Taylor i public relations-egenskab og som den første journalistlærer i institutionens historie.

I 1936 begyndte CE "Chuck" syd for det engelske fakultet at undervise i de første journalistikklasser. I 1946 sluttede George C. "Pappy" Yates fakultetet som formand for Division of Special Services og underviste i nogle journalistikskurser. Journalistklassernes primære rolle i de tidlige år var at give talent til at producere studenteravisen og årbogen.

Ernest J. Hopkins, der er anerkendt som grundlægger af journalistikprogrammet, blev ansat som lektor i journalistik i 1949 og blev det første fakultetsmedlem med journalistik i sin titel. Division of Journalism blev oprettet med 10 kurser, der blev tilbudt. Den første klasse i radionyheder blev tilbudt i 1951, og en major i radio-tv dukkede op i 1954, ligesom den første klasse i nyhedsfotografering.

State Press fungerede som et laboratorium til rapportering og redigering af klasser. Billede fra ASU Sahuaro, 1956.

I 1957 forlod journalistik det engelske departement, og radio-tv-kurser blev fjernet fra den audiovisuelle læseplan for at danne Institut for Massekommunikation. Den nye afdeling havde et fakultet på tre og 31 hovedfag; Marvin Alisky fungerede som leder. I 1958 blev afdelingen medlem af American Society of Journalism School Administrators.

I begyndelsen fungerede State Press, campusavisen, som et laboratorium til rapportering og redigering af klasser. Rådgiveren var medlem af fakultetet, ligesom general manager for KAET-TV.

Fra 2005 til 2019 voksede studenterkorpset mere end 50 procent, og fakultetet voksede med mere end 70 procent. Nationale journalister, der tiltrådte fakultetet, inkluderer Leonard Downie Jr., tidligere administrerende redaktør for The Washington Post; Sarah Cohen, tidligere dataditor for The New York Times; Walter V. Robinson, tidligere redaktør for det berømte Boston Spot Globe-team; og Pauline Arrillaga og Maud Beelman, henholdsvis tidligere forretnings- og undersøgelsesredaktører for The Associated Press. I den samme tidsperiode voksede studenterkroppens mangfoldighed til næsten 40 procent og fakultetets mangfoldighed til 30 procent.

Placeringer

  • Phoenix

    North Central Avenue,555, 85004, Phoenix

    Spørgsmål