Keystone logo
Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Introduktion

Dette er AUB.

Et sted at forme og bygge dit arbejde; at lære, dele, provokere og samarbejde.

Hvorfor AUB?

En campus. Flere discipliner. Ubegrænsede muligheder.

Vi er et førende kunstuniversitet for de kreative industrier. Vi fornyer ubarmhjertigt, samarbejder og forbinder på måder, der gør kreative talenter til en karriere.

Vi befinder os i en af Storbritanniens smukkeste prisvindende naturområder, men det er ikke kun skønhed, fred og ro, som de studerende kan drage fordel af under deres studier på AUB; da Bournemouth selv også er hjemsted for en af de hurtigst voksende kreative og digitale hubs i Europa, med sin digitale sektor, der understøtter mere end 7.500 digitale job og bidrager med over 340 millioner pund til den britiske økonomi.

Og hos AUB er det ikke kun et blomstrende digitalt og kreativt miljø, du opgraderer til. Du vil blive fordybet i et rigt kunstnerisk fællesskab lige fra starten. AUB producerer arbejdsklare kandidater med en enestående beskæftigelsesrekord. En gateway til de kreative industrier i Storbritannien og videre.

164876_300x600pxDrawingstudio.jpg
Elevstøtte.

At komme på universitet involverer ikke bare at lære om din grad, det indebærer at lære om dig selv. Mens dine undervisere er her for at hjælpe dig med akademiske studier, er Student Services her for at tage sig af alle de livsaspekter, som du vil fortsætte med at lære om i din tid på AUB.

Vi tilbyder ekstra hjælp til alle, der har brug for det. Vi tilbyder en række specialiserede tjenester for at gøre administrationen af dine studier lettere.

Find ud af mere.

"Jeg følte, at jeg kunne være mig selv, fordi alle andre var sig selv" Nebras Jamali, BA (Hons) Acting, Alumni var med i BBC's Our Girl.

164873_block3600x200Students.jpg

Se ikke dette rum, ansøg om det.

Der er flere ruter, som du kan bruge til at anvende på et af vores bacheloruddannelser afhængigt af dine omstændigheder.

Hvis du ansøger fra Storbritannien eller Kanaløerne, skal du ansøge om os via UCAS. Hvis du ansøger fra EU eller i udlandet, er der andre muligheder end at ansøge via UCAS, f.eks. Ansøgning direkte eller via en agent.

Ansøg om en bacheloruddannelse nu.

En MA eller postgraduate grad er en chance for at bygge videre på dine præstationer og studere på et avanceret niveau. Vores MA'er vil uddybe din forståelse af et emne; giver dig chancen for kritisk at gribe dit arbejde an og finpudse din praksis.

Ansøg om en kandidatgrad nu.

Stipendier og stipendier.

Vi sigter mod at have et mangfoldigt studiemiljø med de bedste kreative talenter i Storbritannien og have et stort antal stipendier og stipendier til rådighed. Disse tildeles for hvert år på dit kursus, hvilket giver dig økonomisk støtte i hele din studietid hos os.

Find ud af mere.

Kreativ campus.

Vores campus er et levende, vejrtrækende, akademisk miljø for kreativitet. Det er her, du får fantastiske ting til at ske. Med en baggrund for hoveddrejende arkitektur vil du være i et fællesskab af ligesindede beslutningstagere og tænkere.

Vi investerer stort i den teknologi og de rum, der ruster dig til livet på dit valgte område, og vi vil have, at du vænner dig til det udstyr og de faciliteter, du finder i den virkelige verden. Du finder alt, hvad du har brug for for at trives inden for kunsten lige her på campus.

Ny i 2021, AUB Open Day Hub.

Vi ved, at ikke alle kan komme til en åben dag, så vi har oprettet et virtuelt hub, der samler alle de oplysninger, du har brug for at vide, når du har brug for det.

I vores Open Day Hub kan du se live og indspillede kursusforedrag, chatte med nuværende studerende, udforske vores 360 virtuelle campus og mere. Vi har alt hvad du behøver for at beslutte, om vi er universitetet for dig.

Registrer nu.

164874_block1600x200Campus.jpg

Verdens første prospekt nogensinde bygget helt på Instagram.

For første gang nogensinde har vi lagt vores nye prospekt på Instagram.

Tjek vores hovedkonto på @aub_prospectus . Derfra kan du udforske vores dedikerede kursusregnskaber, guider og se arbejde skabt af nyuddannede.

Udforsk vores 2022 -prospekt.

Find ud af mere på vores hjemmeside.

Åbne dage.

Vores virtuelle åbne dage er en fantastisk mulighed for dig at få en fornemmelse af at studere med os hjemmefra. Du får chancen for at høre fra vores studerende og foredragsholdere, stille alle dine brændende spørgsmål og finde ud af, hvordan livet er som en #AUBMAKER.

Book nu.

Placeringer

  • Poole

    Wallisdown, BH12 5HH, Poole

Spørgsmål