Keystone logo
African School of Economics

African School of Economics

African School of Economics

Introduktion

Stien til innovativt lederskab

African School of Economics har hovedkontor i Abomey-Calavi, (Cotonou, Benin). Vi tilbyder i øjeblikket fire kandidatuddannelser på kandidatniveau: Master i matematik, økonomi og statistik (MMES), cand.merc. in business administration (MBA), master i udviklingsstudier (MPS) og master i offentlig administration (MPA). Vi har også et executive uddannelsesprogram og en ph.d. program i økonomi. Se vores hjemmeside for at lære mere om vores nuværende og fremtidige programmer. ASE er udvidelsen af ​​Institut for Empirisk Forskning i Politisk Økonomi (IERPE), der blev grundlagt i 2004, til et fuldt udviklet panafrikansk universitet. I alt 95 studerende er tilmeldt ASE (71 MMES program, 24 MBA) for akademiske år 2015-2016, der kommer fra 15 forskellige lande. Fakultetets medlemmer (19) kommer fra topuniversiteter fra USA, Canada og Europa.

Mål

African School of Economics kombinerer afrikanske rødder med et globalt perspektiv, og vi er ivrige efter at opfylde vores forpligtelser ved at forfølge excellence i følgende aspekter:

 • At give vores studerende en overlegen træning i deres udvalgte fagområder; En velafrundet uddannelse, der fremmer deres kreativitet, kritisk tænkning, global udsigter og kulturel bevidsthed; Og et campusliv, der forbereder dem til at være samfunds ledere og livslange elever.
 • At være en førende institution for forskning og ph.d.-studier, der forfølger viden inden for både kerneområder og anvendte områder og arbejder tæt sammen med offentlige myndigheder, erhvervsliv og industri for at fremme teknologisk innovation og økonomisk udvikling.
 • At skabe et åbent miljø, der fremmer udveksling af viden, synspunkter og innovative ideer blandt elever, fakulteter, medarbejdere og besøgende forskere fra hele verden med varierede baggrunde og fremragende lærings- og forskningsresultater.

Placeringer

 • Cotonou

  ASE – Bénin Akassato, Abomey-Calavi 02 BP 372, , Cotonou

  • Princeton

   ASE – USA 230 Corwin Hall, , NJ 08544-1012, Princeton

   Spørgsmål