Keystone logo
Asian Institute of Management

Asian Institute of Management

Asian Institute of Management

Introduktion

82115_image1.jpeg

Asian Institute of Management (AIM) er en international graduate school, der har til formål at gøre en forskel i at opretholde væksten i asiatiske samfund ved at udvikle faglige, iværksætter og socialt ansvarlige ledere. Stephen Zuellig Graduate School of Development Management (ZSDM) er AIMs svar på udfordringen med at opretholde asiatisk udvikling. Ved at arbejde med dagsordenen for bæredygtig udvikling, skaber skolen principielle udviklingsledere og ledere, som er veludstyrede til at opnå bæredygtig succes. ZSDM engagerer vækstøkonomier til at opbygge et team af civile ledere og forretningschefer, der er udstyret til at være problemløsere, forandringsagenter og effektive samarbejdspartnere.

82113_82044_Capture.JPG

Asien er en region med dramatiske kontraster, der blander østlig tradition med hurtig westernisering. Konkurrerende ideologier eksisterer blandt nye synergier.

I denne region med stor rigdom og voldsom fattigdom er vores opgave at give iværksættere, virksomheder og udviklingsledere mulighed for at indlede bæredygtig social, politisk, teknologisk og økonomisk udvikling. For at opnå dette er instituttet kategorisk asiatisk, med en stærk koncentration på Sydøstasien og ASEANs økonomiske samfund.

Vores fakultet, studerende, undervisningsmaterialer og forskning er overvejende asiatiske. Vores programmer er designet til asiatiske behov, vores tilgang er tilpasset asiatisk ledelse og reagerer på særegne asiatiske problemer, samtidig med at det styrkes af et globalt perspektiv.

Studerende kommer til AIM på grund af instituttets 40 plus års erfaring med at formidle og forbedre viden og færdigheder til at udvikle følsomhed over for de forskellige kulturer og tros systemer, forretningsstrukturer, styreformer og lovgivningsmiljøer i regionen.

Vi har etableret os som kilde til førende udvikling af menneskelige ressourcer til den private og offentlige sektor på vækstmarkeder, især Asien.

Erhvervs- og udviklingsstyring på instituttet er eksemplificeret af følgende:

EMINENT LEADERSHIP

Vores internationale bestyrelse og bestyrelse består af fremtrædende forretningsledere og akademikere, der har et stærkt engagement i udviklingen af ​​Asien og dets folk.

Et MULTIKULTURAL MILJØ

Vores elevkrop er multinationalt og primært asiatisk.

Adgang til vores stærke ALUMNI NETWORK

Vores alumni kan findes på det højeste ansvarsniveau inden for private, offentlige og nonprofit-sektorer i hele Asien-Stillehavsområdet og i andre dele af verden.

Færdigheder og viden til at låse op ASIEN

Vores læseplaner, kurser og undervisningsmaterialer er udviklet til forholdene og behovene hos både private og offentlige asiatiske virksomheder og tilbydes ikke kun i Filippinerne, men også i andre asiatiske lande.

En praksisorienteret tilgang

Vores akademisk og fagligt kvalificerede fakultet har et bredt regionalt perspektiv og stor erfaring med og viden om asiatisk ledelse og praksis. Vores tilgang er praktiserende, og vores relationer med organisationer over hele regionen er afgørende for udviklingen og forbedringen af ​​vores programmer og aktiviteter.

Vi skaber innovative styringsprogrammer og har etableret forbindelser med centrale akademiske institutioner og udviklingsorganisationer over hele verden.

TEGNET LEADERSHIP

Vores forskningscentre udgør en sammenhæng, hvor den private sektor, regeringen og civilsamfundet forbinder, konvergerer og synergiserer. Vi trækker støtte fra regionen med hensyn til økonomiske bidrag og deltagelse fra ledelse og erhvervsliv i AIMs undervisnings- og forskningsaktiviteter.

PRAKTISK LÆRING MED TILFØLGENDE METODE

Vores programmer er designet til praktisk anvendelse i den virkelige verden. For at fremme dette mål bruger vi case-metoden som en primær undervisning og læringstilstand. Under denne metode, som blev tilpasset fra Harvard Business Schools eget system, analyserer de studerende egentlige forretningsscenarier for at finpudse deres analytiske, beslutningstagnings- og kommunikationsfærdigheder.

Metoden tilskynder også livlige diskussioner mellem klassekammerater, hvilket resulterer i et robust og dynamisk læringsmiljø.

Lærespil

For at fremme samarbejdsindlæring og ledelse samt fremme skolens multikulturelle etos blandt eleverne tildeler vi hver enkelt til et "læringshold" eller "kan gruppere". Disse hold giver eleverne et forskelligartet læringsmiljø og giver hver enkelt mulighed for at erfaring og gavn af mange facetter.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Makati

    Paseo de Roxas,123, 1229, Makati

Spørgsmål