Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Aston American University

Aston American University

Aston American University

Introduktion

Aston American University er fleksibelt og giver en raffineret, teknologisk uddannelse til studerende over hele verden. Da vi fortsætter med at omfavne vores forskelligartede studerende med omsorgsfuld og personlig støtte, ser vi frem til at opfylde de højere uddannelsesmål for vores forskelligartede gruppe ansøgere hvert år. Uanset om studerende er unge fagfolk, arbejdende forældre eller pensionister, leverer vi alle de værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at konkurrere på dagens globale marked.

Vi stræber konstant efter at sikre, at vores studerendes uddannelsesrejse er tilpasset deres personlige baggrund og karrieremål. For studerende, hvis modersmål ikke er engelsk, tilbyder vi disse studerende fuld støtte, så de kan få en amerikansk uddannelse på et sprog, de forstår.

Mange af vores studerende er aktivt involveret i opbygningen af deres karriere. Aston American University kan tilbyde de studerende muligheder for bedre, tilfredsstillende job og højere lønninger med uddannelsesprogrammer, der gælder i virkelige omgivelser i arbejdslivet. Aston American University er døren til muligheder. Alt du skal gøre er at åbne det.

Placeringer

  • Honolulu

    Merchant Street,55, 96813, Honolulu

    Spørgsmål